Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Cumhuriyet'in 100. yılında Süper Kupa için Galatasaray harekete geçiyor

Cumhuriyet'in 100. yılında Süper Kupa için Galatasaray harekete geçiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023-2024 sezonu Süper Kupa finalinin 30 Aralık'ta Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacağını açıklamıştı. Bu karar, başta Galatasaray olmak üzere birçok kulüp ve taraftar tarafından tepkiyle karşılandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhuriyet'in 100. yılında Süper Kupa için Galatasaray harekete geçiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023-2024 sezonu Süper Kupa finalinin 30 Aralık'ta Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacağını açıklamıştı. Cumhuriyet'in 100. yılında oynanacak olan bu önemli maçın Türkiye'de oynanması gerektiği savunuluyor.

Galatasaray'da divan kurulu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. Kuruluş Yıldönümü'nden önce olağanüstü toplantıya çağırıldı. Toplantıda, maçın Türkiye'de oynanması için kulüp yönetiminin harekete geçmesi için Cumhurbaşkanlığı ve TFF'ye iletmesi istenecek.

Galatasaray divan üyeleri, maçın Türkiye'de oynanması halinde, Atatürk'ün emaneti olan cumhuriyetimizin en anlamlı ve sembolik kupasının daha da anlamlı hale geleceğini savunuyor. Ayrıca, maçın Türkiye'de oynanması halinde, daha fazla taraftarın maça katılabileceğini ve daha büyük bir coşku yaşanabileceğini belirtiyorlar.

Süper Kupa finali için Fenerbahçe ve Beşiktaş'a çağrı

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın divan başkanları da bu konuda göreve davet edildi. Divan başkanları, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da maça katılmak için Türkiye'ye gelmesi durumunda, maça olan ilginin daha da artacağını savunuyor.

Divan, gelecek hafta toplanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hayat kurtarıcı hız uzaklık engel değil!

Hayat kurtarıcı hız uzaklık engel değil!