Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Antalyaspor Vakfı'nda Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi

Antalyaspor Vakfı'nda Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi

Antalyaspor Vakfı'nda yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da yeni yönetim kurulu belirlendi. Toplantıda 7 asil ve 7 yedek üye ile denetim kurulu için 2 asil ve 2 yedek üye seçildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor Vakfı'nda Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalyaspor Vakfı'nın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü Muratpaşa ilçesindeki Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Gültekin Gencer Başkanlığı'nda yapılan toplantıya mütevelli kurul üyeleri tam katılım sağladı.

Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri Belirlendi

Yapılan toplantıda yeni yönetim kurulu seçimi için önerge maddesi sunuldu ve oy birliğiyle kabul edilerek gündeme alındı. Yönetim kurulu için belirlenen liste 7 asil üye ve 7 yedek üyeden oluşurken, denetim kurulu için ise 2 asil üye ve 2 yedek üye belirlendi.

Yeni Yönetim Kurulu Listesi Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Toplantıda görüşülen yeni yönetim kurulu listesi oy birliğiyle kabul edildi. Yönetim kurulu asil üyeler arasında Gültekin Gencer, Okan Alanyalı, Mithat Aras, Taylan Şanlı, Hasan Ali Ceylan, Mert Berberoğlu, ve Remzi Akar bulunurken, yedek üyeler arasında Ahmet Öztürk, Utkan Hasan Eminoğlu, Mahmut Güngör, Nedim Saraçoğlu, Ertan Sakallı, Ramazan Keskin, ve Mehmet Akdağ yer aldı.

Denetim Kurulu Üyeleri de Belirlendi

Denetim kurulu asil üyeleri Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Osman Sert olarak belirlenirken, yedek üyeleri Abdullah Toy ve Tahsin Kaplan oldu. 

YENİ YÖNETİMDE ÜÇ İSİM DEĞİŞTİ 

Gültekin Gencer'in başkanlığındaki Antalyaspor Vakfı'nın yönetiminde Ertuğrul Ünal, Okan Alanyalı, Hasan Ali Ceylan, Enver Barış, Mert Berberoğlu, Rasim Feyzan Doğu bulunuyordu. Yeni yönetimde Ertuğrul Ünal, Enver Barış ve Rasim Feyzan Doğu bulunmazken yerlerine Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Taylan Şanlı, Mithat Aras ile Remzi Akar geldi.  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Makamı haczedilen başkandan açıklama: Makam odalarında doğmadık

Makamı haczedilen başkandan açıklama: Makam odalarında doğmadık