Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Sivasspor, Gaziantep FK Maçına Hazırlanıyor

Sivasspor, Gaziantep FK Maçına Hazırlanıyor

Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 5. hafta maçında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Antrenmanlar, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde sürat koşuları ve taktik çalışmalarla devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor, Gaziantep FK Maçına Hazırlanıyor
KAYNAK: İHA

Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantep FK ile karşılaşmak üzere hazırlıklarına devam ediyor. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen son antrenman, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde yapıldı. Antrenman, oyuncuların ısınma hareketleri ile başladı ve sürat koşuları ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise takım, gol vuruşu ve taktik çalışmalarına odaklandı.

Maç Öncesi Hazırlıklar

Sivasspor, 14 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de Gaziantep FK ile Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak. Maçın hazırlıkları kapsamında, bugün yapılan antrenman basına kapalı olarak gerçekleşti. Teknik ekip ve oyuncular, maç stratejileri üzerinde yoğunlaşarak, eksikliklerini gidermeye çalıştı.

Antrenman Programı

Bugünkü antrenmanda, teknik ve kondisyon çalışmalarına ağırlık verildi. Özellikle hız ve dayanıklılık antrenmanlarına odaklanan Sivasspor, maç öncesi son hazırlıklarını yapıyor. Yarın ise basına ve taraftara kapalı olacak antrenmanla, Gaziantep FK maçının hazırlıkları tamamlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Nuseyrat Mülteci Kampı'na Saldırdı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti

İsrail Nuseyrat Mülteci Kampı'na Saldırdı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti