Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı Trabzon'a ayak bastı

Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı Trabzon'a ayak bastı

Trabzonspor'un, Braga'dan transfer ettiği savunma oyuncusu Serdar Saatçı'yı Trabzon'a getirdi. Serdar Saatçı Trabzonspor taraftarına mesaj verdi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı Trabzon'a ayak bastı
KAYNAK: İHA

Trabzonspor’un Portekiz'in Braga takımından kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Serdar Saatçı, akşam saatlerinde Trabzon’a ayak bastı. Serdar Saatçı, Türk Hava Yollarına (THY) ait tarifeli uçakla saat 18.30 sıralarında Trabzon Havalimanı’na iniş yaptı ve kulüp yetkilileri tarafından karşılandı. Aynı uçakla Trabzon'a gelen bir diğer isim ise genç futbolcu Cihan Çanak oldu.

Serdar Saatçı, Trabzonspor taraftarına mesaj verdi

Havalimanında basın mensuplarına kısa bir değerlendirme yapan Serdar Saatçı, Trabzonspor’a transfer olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını dile getirdi. Daha önce Beşiktaş ve Braga takımlarında forma giyen oyuncu, bu iki kulüpte kazandığı tecrübeleri Trabzonspor’da da en iyi şekilde sahaya yansıtacağını söyledi. “İnşallah taraftara kendimi en iyi şekilde gösterebilirim. Eski Avni Aker ruhunu geri getirip taraftarımızla birlikte sahada üstünlüğümüzü kanıtlayacağız” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı Trabzon'a ayak bastı

“Beşiktaş maçında hazırım”

Serdar Saatçı, sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Uzun süreli sakatlığının ardından tamamen iyileştiğini belirten oyuncu, Trabzonspor’un Beşiktaş ile oynayacağı maçta forma giymek için hazır olduğunu söyledi. "Hocam bana şans verirse, sahada elimden geleni yapacağım. Taraftarımızı bu zorlu maçtan mutlu göndermek istiyoruz" dedi.

Cihan Çanak, Serdar Saatçı'nın gelişine sevindi

Milli takım kampından dönen Cihan Çanak da Serdar Saatçı’nın takıma katılmasından dolayı memnun olduğunu belirtti. "Serdar’ın bize çok katkısı olacağını düşünüyorum" diyen Çanak, milli takımda attığı golle mutlu olduğunu dile getirerek, "Umarım Beşiktaş maçında da gol atarım ve takımımızla galip geliriz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Elmalı İlçe Başkanı Belli Oldu!

CHP Elmalı İlçe Başkanı Belli Oldu!