Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Politika İmamoğlu'dan, Murat Kurum'un adaylık açıklamasının ardından çarpıcı paylaşım!

İmamoğlu'dan, Murat Kurum'un adaylık açıklamasının ardından çarpıcı paylaşım!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için AK Parti, Murat Kurum'u açıklamıştı. Ekrem İmamoğlu, bu sabah ilk paylaşımıyla İstanbullulara böyle seslendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İmamoğlu'dan, Murat Kurum'un adaylık açıklamasının ardından çarpıcı paylaşım!
KAYNAK: Haber Merkezi

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayının ismi eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum olmuştu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeniden İBB Başkan adayı olarak açıkaldığı Ekrem İmamoğlu, Kurum'un adaylık açıklamasından sonra ilk paylaşımını yaptı. 

Adaylık süreciyle ilgili gelişmelerin yaşandığı bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı. İmamoğlu, sabah saatlerinde yaptığı paylaşımda, '16 milyon hemşehrimle yine yaparız bu işi' notunu düşerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde gerçekleştirilen icraatları içeren bir videoyu paylaştı.

Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı videoda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevindeki son 5 yılda hayata geçirilen önemli projeler ve icraatlar yer alıyor. İBB'nin sosyal, kültürel ve altyapı alanındaki başarıları videoda vurgulanarak, İmamoğlu'nun liderliğindeki dönemin önemli başarıları öne çıkartılıyor.

Aday belirleme sürecinin ardından İstanbul'da seçim atmosferi tüm hızıyla devam ederken, Murat Kurum'un adaylığının açıklanmasıyla birlikte İstanbul'da siyasi rekabet daha da kızışacak gibi görünüyor.

İmamoğlu'dan, Murat Kurum'un Adaylık Açıklamasının Ardından Çarpıcı Paylaşım!-1


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB anaokulu katkı payını savunuyor

MEB anaokulu katkı payını savunuyor