Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Yöneticiden belediye başkanları ve partililere sert çıkış!

Yöneticiden belediye başkanları ve partililere sert çıkış!

CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Selçuk Koçnebioğulları, seçim çalışmalarına yeterince katkı sağlamayan belediye başkanı ve partililere sosyal medyadan sert bir dille tepki gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yöneticiden belediye başkanları ve partililere sert çıkış!

CHP Antalya Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selçuk Koçnebioğulları, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Antalya CHP milletvekili aday listelerine ve yönetimsel sorunlara partililerden gelen tepkileri sert bir dille eleştirdi. Koçnebioğulları, listelerde yer almayan aday adayları ve yakınlarının parti çalışmalarına katılmadığını belirtirken, CHP’nin Antalya’da boşa giden 80 bine yakın oyunu partililerin yetersiz çalışmalarıyla ilişkilendirdi.

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine kadar kimsenin CHP üyeliğinden başka bir unvanı olmadığını belirten Koçnebioğulları’nın yayınladığı mesajda; “CHP Antalya’da olağanüstü hal ilan edilmelidir... Kimse gelecek hesabı yapmasın... Bu adam böyle çalışacak... Siz kongre hesabı yapacaksınız, liste hesabı yapacaksınız, aday olmadığınız için ya da yakınınız aday olmadığı için sahada olmayacaksınız öyle mi... Dedikodu siyaseti yapacaksınız, CHP vekillik kaybedecek, siz de siyaset yapacaksınız... 78.825 oyumuz boşa gidecek... Murat Özçelik vekil olamayacak, bu kadar çalışmayla ve Alanya’da CHP 1. Parti olmasına rağmen... CHP Belediye Başkanı olduğun yerde AKP bize fark atacak, sen sahada olmayacaksın... 28 Mayıs’a kadar Antalya’da kimsenin CHP üyeliğinden başka bir unvanı yoktur... Yüzde 60 altıda alınacak bir oy başarısızlıktır ve ben dâhil herkes faturayı ödeyecek... #bu-ra-da-yız” ifadelerine yer verildi.

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti’ye oy kaybı eleştirisi

İYİ Parti’ye oy kaybı eleştirisi