Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber ‘Titiz çalışıyoruz’

‘Titiz çalışıyoruz’

Trafolara, trafik levhalarına ve kent mobilyalarına dönük saldırıların artması üzerine, Antalya kent merkezinde ticari ilanlar ve dini mesajlar içeren yapıştırmalar büyük rahatsızlık yaratmaya başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
‘Titiz çalışıyoruz’

Konu ile ilgili olarak rahatsızlıklarını gazetemize bildiren vatandaşlar belediyenin bir an önce görsel kirlilikle mücadele etmesini söyleyerek tepkilerini dile getirirken Antalya Büyükşehir Belediyesi İlan ve Reklam Levhaları Şube Müdürlüğü yetkilileri konu hakkında açıklama yaptı.

10 EKİP ÇALIŞIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlan ve Reklam Levhaları Şube Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada “Bizim yetki alanlarımızda olan levhalar ve trafolara yapılan saldırılara karşı Zabıta Müdürlüğü ve ekip arkadaşlarımız koordineli şekilde çalışıp yapan kişileri tespit ederek gerekli cezai işlemleri uyguluyor. Bize vatandaşlar aracılığıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) üzerinden gelen şikayetler de oluyor. Gerekli bölgelere cezai yaptırımları uyguluyoruz ve kaldırtıyoruz. Ama tabi ki mantar gibi arkanızı döndüğünüz zaman bir kavşaktan kaldırılırken diğer kavşakta başka bir firma ve şirket başka bir ilanını yapıştırıyor. Bizim 10 tane ekibimiz mesai saatleri içerisinde aktif olarak çalışıyor. Sadece Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki cadde ve sokaklarda işlem yapabiliyoruz. Diğer  ilçe belediyelerin yetki alanına girmiyoruz. Gelen şikayetlere de kendi sahamızda olan şikayetleri değerlendiriyoruz. Onun dışında hangi ilçenin sorumluluğundaysa şikayetleri  o ilçeye yönlendiriyoruz. Gerekli işlemleri titizlikle yürütüyoruz” denildi.

 

BUSE YEŞİL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Amacımız ceza değil”

“Amacımız ceza değil”