Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber ŞOK İDDİA... FARUK ÖZDEMİR NASIL ÖLDÜ?

ŞOK İDDİA... FARUK ÖZDEMİR NASIL ÖLDÜ?

Bugün kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede vefat eden CHP Etimesgut İlçe Başkan adayı Faruk Özdemir'in ölümüne ilişkin ilginç detayla içeren bir paylaşım yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Dip Dalga Hareketi Lideri Celal Eren Çelik'ten şok iddia. Bugün vefat eden CHP Etimesgut İlçe Başkan adayı Faruk Özdemir'in ölümüne ilişkin ilginç detayla içeren bir paylaşım yaptı.

"İNSANLIĞINIZI KAYBETMİŞSİNİZ"

Celal Erern Çelik, paylaşımında "Bugün CHP Ankara Etimesgut İlçe kongresinde Cemal Emir ve Faruk Özdemir aday oluyor. Oylama esnasında Sait Atalay-Umut Akdoğan ve Faruk Özdemir arasında bir odada yaşanan tartışmalar sonrası Faruk Özdemir kalp krizi geçirip,hastaneye kaldırılıyor ve hastanede ölüyor.Genel Merkez’in desteklediği Cemal Emir taraftarlarının ısrarı ve İlçe Seçim Kurulu’nun kararı ile seçim durdurularak ertelenmiyor ve devam ettiriliyor. Genel Merkez’in adayı Cemal Emir rakibi hastanede ölürken seçim kazanıyor ve söylenenlere göre Cemal Emir’in yakın çevresi,rahmetli olan rakipleri hastanede son nefesini verirken neden seçim iptalini İlçe seçim Kurulu’ndan talep etmedikleri şeklindeki eleştiriler için “Bize ne bize mi öldü de iptal edeceğiz seçimi” diyorlar.
Yazıklar olsun size arkadaş,bir ilçenin ve yolu o ilçe başkanlığından geçen Etimesgut Belediye Başkan adaylığı rantı için tüm insanlığınızı kaybetmişsiniz" dedi.


Süleyman GEZİCİ 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“ÖZEL PEŞKEŞLER” YENİDEN MECLİS’TE

“ÖZEL PEŞKEŞLER” YENİDEN MECLİS’TE