Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber “Seçimi heyecanla bekliyoruz”

“Seçimi heyecanla bekliyoruz”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Antalya İl Başkanı Emre Karaşin, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler ile ilgili Antalya yerelinin nabzını aktardı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Seçimi heyecanla bekliyoruz”

Başkan Karaşin, “Antalya’nın 19 ilçesinde ki tüm teşkilat mensuplarımız ile heyecanla seçimi bekliyoruz. Bu seçim bizim seçimimiz” dedi.

“Türkiye’de de Antalya’da da değişim şart” diyen DEVA Antalya İl Başkanı Emre Karaşin, “Milletvekili aday adaylarımızın tanıtım lansmanını geçtiğimiz gün güzel bir programla gerçekleştirdik. Milletvekili aday listeleri ilerleyen günlerde kesinlik kazanacak ve bizde çalışmalarımıza hız vereceğiz. Antalya DEVA Partisi olarak, seçim stratejilerini belirlemeye başladık ve kampanyalarımızın planlarını yapmaktayız. Milletvekili adaylarımız belli olduktan sonra 19 ilçemizde kampanyalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Antalya’da DEVA Partisi olarak ‘Değişim şart’ sloganı ile kampanyamızı yürüteceğiz” dedi.

“GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEME GEÇECEĞİZ”

“Antalya’da ki vatandaşlarımızdan çok büyük teveccüh gördük” diyen Başkan Emre Karaşin Antalya’da büyük bir değişim olduğunu aktararak, “Sahaya çıktığımızda vatandaş bize Antalya’da artan kira artışı ile büyük şikayetlerini aktardı. Savaştan dolayı buraya gelmiş olan emlak ve gayrimenkulden muzdarip olan vatandaşlarımız var. İnsanlar artık pazarda gönül rahatlığı ile alışveriş yapamıyor. Vatandaşlarımız, Genel Başkanımız Ali Babacan’ı önceden yaptığı ekonomik çalışmalar sebebi ile ekonomik anlamda Türkiye’nin rahatlamasını sağlayacağı isim olarak görüyor. Biz güçlendirilmiş parlamenter sistemi demokrasimiz için çok önemli bir konu olduğunu düşünüyoruz. Bu seçimde 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanmasının ülke açısından büyük bir kazanım olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

“AKP’NİN OY KAYBI BÜYÜK”

Başkan Karaşin, “Altılı Masa’da ki tüm partilerin il başkanlıkları ve genel merkezlerinin koordineli çalışmaları olacak. Şu an parlamanter sisteme geçiş bir numaralı önceliğimiz. AKP’nin Türkiye genelinde çok fazla oy kaybı olduğunu sahaya çıktığımızda görüyoruz. Daha önce tutkuyla AKP’ye gönül vermiş seçmenlerin artık AKP’den koptuğunu gördük. Halk gerçek nihai kararını sandıkta verecek. AKP’nin yüksek bir oy alabileceği algısı yaratılmaya çalışılıyor ama bunun cevabını sandık verecek. Türkiye’de değişim artık şart. Antalya’nın 19 ilçesinde ki tüm teşkilat mensuplarımız ile heyecanla seçimi bekliyoruz. Seçim startını pazartesi vereceğiz. Bu seçim bizim seçimimiz” ifadelerini kullandı.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oğan ve Özdağ’dan RTÜK önünde açıklama

Oğan ve Özdağ’dan RTÜK önünde açıklama