Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Önce yazdı, sonra sildi

Önce yazdı, sonra sildi

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Antalya’nın Gazipaşa İlçesi’ndeki 'turizm tesisi'ne yönelik planlamaya ilişkin attığı tweet’i sildi. İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın ‘Antalya Gazipaşa’da Doğal Sit Alanı olan Selinus Sahili imara açılmış! Kıyılarımıza, doğamıza kıymaya doymadılar! Doğal alanlarımızı betonlaştırarak nefesimizi çaldığınızı ne zaman anlayacaksınız! Ağaç ve doğa katliamlarınızın hesabını hem bu dünyada hem de ahirette vereceksiniz!’ şeklinde attığı tweet’i silmesi kamuoyunda tepki çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Önce yazdı, sonra sildi

 

 

CHP’li Gazipaşa Belediyesi’nde İYİ Parti Grubu’nun ve İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nın da onay verdiği bilinen imara ilişkin atılan adımlara Koray Aydın’dan gelen eleştirinin, sonradan silinmesi kafaları karıştırdı.

 

KORAY AYDIN’A SOSYAL MEDYA TEPKİSİ

Tweet’in ekran görüntüsünü paylaşan sosyal medya kullanıcıları Koray Aydın’a şöyle seslendi: “Siyaset, ilkesiz, çıkar ilişkilerine dayalı, rant hesaplarıyla yapılınca konumu, makamı ne olursa olsun insana tweet de sildiriyor. Dün son derece haklı gerekçelerle ve memleketimize, insanımıza, doğamıza, çevremize sahip çıkma duyarlılığıyla paylaşmış olduğu tweet’i neden kaldırdığına dair bir açıklaması olmalı sayın Koray Aydın’ın... Biz hangi Koray Aydın’a inanacağız? SİT alanlarını, doğal güzelliklerimizi betonlaşmaya açan planlara attığı tvitle (ki yüzlerce paylaşım ve beğeni almıştı) karşı çıkan Koray Aydın’a mı?  Yoksa muhtemelen bir yerlerden gelen telefonlarla bu tweet’ini silerek yağma ve talana göz yuman, betonlaşmaya onay veren Koray Aydın’a mı? En ufak bir çıkar ilişkisinde inandıklarından, ilkelerinden, duruşundan kolaylıkla taviz verebilen bu anlayış yarın iktidar olunca ülkesinin ve halkının çıkarlarını nasıl savunabilecek, dik duruş sergileyebilecek? Biz hep durduğumuz yerdeyiz. Değerlerimizi, insan emeğini, doğal güzelliklerimizi, tarım alanlarımızı, yerel kültürümüzü savunmaya inatla devam edeceğiz. Koray Aydın’dan açıklama bekliyoruz...”


 

Songül BAŞKAYA 


 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İş makinesinin altında kalan genç hayatını kaybetti

İş makinesinin altında kalan genç hayatını kaybetti