Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber 'Öldüren Kongre' tartışması büyüyor! Ankara Milletvekili konuştu...

'Öldüren Kongre' tartışması büyüyor! Ankara Milletvekili konuştu...

Üç adaylı CHP Ankara Etimesgut Kongresi'nde oylama sırasında bir odada tartışma yaşandığı ve İlçe Başkan Adayı Faruk Özdemir'in kalp krizi geçirdiği iddiasında adı geçen CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Umut Akdoğan açıklama yaptı

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Öldüren Kongre' tartışması büyüyor! Ankara Milletvekili konuştu...

Dip Dalga Hareketi Lideri Celal Eren Çelik dün vefat eden CHP Etimesgut İlçe Başkan adayı Faruk Özdemir'in ölümüne ilişkin ilginç detaylar içeren bir paylaşım yapmıştı.

"İNSANLIĞINIZI KAYBETMİŞSİNİZ"

"Bugün CHP Ankara Etimesgut İlçe kongresinde Cemal Emir ve Faruk Özdemir aday oluyor. Oylama esnasında Sait Atalay-Umut Akdoğan ve Faruk Özdemir arasında bir odada yaşanan tartışmalar sonrası Faruk Özdemir kalp krizi geçirip,hastaneye kaldırılıyor ve hastanede ölüyor.Genel Merkez’in desteklediği Cemal Emir taraftarlarının ısrarı ve İlçe Seçim Kurulu’nun kararı ile seçim durdurularak ertelenmiyor ve devam ettiriliyor. Genel Merkez’in adayı Cemal Emir rakibi hastanede ölürken seçim kazanıyor ve söylenenlere göre Cemal Emir’in yakın çevresi,rahmetli olan rakipleri hastanede son nefesini verirken neden seçim iptalini İlçe seçim Kurulu’ndan talep etmedikleri şeklindeki eleştiriler için 'Bize ne bize mi öldü de iptal edeceğiz seçimi' diyorlar. Yazıklar olsun size arkadaş,bir ilçenin ve yolu o ilçe başkanlığından geçen Etimesgut Belediye Başkan adaylığı rantı için tüm insanlığınızı kaybetmişsiniz." 

AKDOĞAN "YALAN HABER" DEDİ
Celal Eren Çelik'in paylaşımına cevap veren CHP Ankara Milletvekili, Parti Meclis Üyesi Umut Akdoğan, iddiaları yalanladı. Akdoğan şunları kaydetti: "Böyle düzen de böyle siyaset de olmaz olsun. Bu mesajı şu gün yayınlamayı bile ayıp sayıyorum. Hem acıyla hem yalanla uğraşmak zorunda kalmak siyasetçilere özgü bir durum sanıyorum. Bu yalan haber hızla yayıldı. Düzeltilmesini rica ettim, umursanmadı. Keşke bu acı hiç yaşanmasaydı. Keşke Faruk Abi ile son anına kadar zaman geçirebilseydim. Ancak öyle olmadı maalesef. Etimesgut kongresine geç katıldım. Kongre çok gergindi ve gerginlik artmasın diye konuşma dahi yapmadım. Faruk Abi ile dün sadece tokalaşabildik. Ne acı ki bunun dışında hiç konuşamadık, görüşemedik. Saat 14.00’da adayların konuşmaları bitince Sn. Levent Gök ve Sn. Murat Emir ile salondan ayrıldık. Yenimahalle Kongresine geri döndüm. Yenimahalle’deyken 17.10’da bir mesajla bu acı durumu öğrendim. Onlarca partilimiz bu acı durumu haber vermek için beni aradı. Bir yandan onlarla konuşurken hızla hastaneye gittim. 17.30’da Hastaneye vardığımda Faruk Abi araçtan indirilmiş, ambulansın kapısı daha kapatılmamıştı. Doktorları ile aile adına defalarca ben görüştüm. Nihayetinde acı haberi aldık. Benim de içinde olduğum bir grubun kendisi ile tartıştığı haberlerinin tamamı gerçek dışıdır. Ben salondan ayrıldıktan 3 saat sonra vuku bulan bir olay hepimizi yaktı. Keşke son anına kadar yanında olabilseydim de böyle bir duruma yanıt vermekte zorlansaydım. Şu acı içinde bana bunları yazdırmak zorunda bırakanlara yazıklar olsun. Böyle düzen de böyle siyaset de olmaz olsun."


CELAL EREN ÇELİK'TEN HODRİ MEYDAN 

Celal Eren Çelik ise Akdoğan'a cevapta gecikmedi: "Umut Bey öncelikle evet sizin ve temsil ettiğiniz,çürümüş,yozlaşmış ve partiyi bu hale getirmiş olan siyaset anlayışına,siyasi ve ticari rant kavgalarınıza bu partinin gerçek evlatlarının lanet ettiği doğrudur. İkincisi ben bir Tweet hesabı değilim. Dün gece bana DM’den açıklamaya çatışırken hitap ederken Celal Bey olan ben şimdi mi 'bir Tweet hesabı' oldum? Dün size DM mesajınızda verdiğim gibi ben hayatımda kimseye iftira atmadım,sizin gibi bir belediye başkanının desteği ile 'İl başkanı olacağım' diye çıktığım yolda Genel Merkez’deki 45 dakikalık görüşme sonrasında bir PM üyeliği karşısında arkadaşlarımı yarı yolda bırakıp geri çekilmedim,oturduğum hiç bir koltuğu sizin gibi belediye başkanı desteği sayesinde kazanamadım. Dün yaşanan elim olay ile ilgili dün gece bana DM’den yazdığınızda size verdiğim cevap net ve buradan tekrar ediyorum: Hukukçu olarak beni bu Tweet nedeni ile mahkemeye verin,ben de bizzat adınızın geçtiği,biri bizzat dün ilçe yöneticisi seçilen 3 ayrı kaynağım ile yaptığım telefon dökümlerinin kaydını isteyeyim. Ayrıca dün Yenimahalle ilçe kongresinde bulunan eski vekillerimizin verdiği bilgiler ile sizin Yenimahalle kongresinde olduğunuza dair verdiğiniz bilgiler de uyuşmuyor. Buyurun dava açın da şu işi resmi telefon kayıt dökümleri ile kayıtlara geçirelim. Halep oradaysa,arşın burada. Not:Bir daha da bana DM’de gayet kibar şekilde ismimle,kamuoyu önünde 'Bir Twitter hesabı' şeklinde hitap etmeyin,ben sizin anlayışınızın para yedirdiği Twitter hesaplarına, trollere, anket şirketlerine ve çakma gazetecilere benzemem."


ŞOK İDDİA... FARUK ÖZDEMİR NASIL ÖLDÜ?

Kamer DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TMO silosu patlamasına soruşturma

TMO silosu patlamasına soruşturma