Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Muratpaşa’da Sular Durulmuyor

Muratpaşa’da Sular Durulmuyor

CHP'nin Muratpaşa'daki liste krizi hakkındaki iddialar bitmiyor. Gürcan Merthatun ve Önder Kurnaz'ın listeye dahil edilme durumlarına dair yeni bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa’da Sular Durulmuyor
MUHABİR: Kamer Durdu

CHP'nin Muratpaşa'daki liste krizi hakkındaki iddialar bitmiyor. Gürcan Merthatun ve Önder Kurnaz'ın listeye dahil edilme durumlarına dair yeni bir iddia ortaya atıldı.

 Liste Değişikliği İddiası

Son gelen bilgilere göre, Önder Kurnaz'ın listesinden çıkarıldığı ve yerine Gürcan Merthatun'un eklendiği iddia ediliyor. Ancak Yüksek Seçim Kurumu hakimlerinin henüz bir karar vermediği belirtiliyor.

Gürcan Merthatun ve Önder Kurnaz'ın Durumu

Gürcan Merthatun'un listedeki 4. sıradaki yerini koruduğu ifade edilirken, Önder Kurnaz'ın listeye dahil edilip edilmediği konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Kepez'e Aday Olup Muratpaşa'dan Çıktı

CHP’nin Kepez eski İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Kepez Belediye Başkan Aday Adayı olmuş ama adaylaşamamıştı. Adı Muratpaşa ve Konyaaltı Belediye Başkan adaylığı ile de anılan Kurnaz, meclis üyesi listesinde yer almış ama ismi seçim kuruluna verilmemişti. 

Ağabey AK Parti’YE Transfer Olmuştur

Gürcan Merthatun, eğilim yoklamasıyla CHP listesine girerken ağabeyi de kendisi gibi eğilim yoklamasından meclis üyesi olmuş, AK Parti’ye geçmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Bir Kişi Babasının İş Yerini Yaktı

Bursa'da Bir Kişi Babasının İş Yerini Yaktı