Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Liman çocuklara kaldı

Liman çocuklara kaldı

Finike Liman içi, daha önce gazino tarzı mekânlarla yetişkinlere hizmet veren, yeniden düzenlenerek, vatandaşların ve çocukların sosyalleşeceği bir mekan haline geldi. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Atıl bir durumda olan liman içi, bu projeyle adeta yeniden Finike’ye kazandırıldı” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Liman çocuklara kaldı

Finike Liman içi, Liman Park projesiyle yeni bir boyut kazandı. Yıllardır tam anlamıyla, işlevsel bir şekilde kullanılamayan, içinde barındırdığı mekânlarla sorun oluşturan Liman içi; Finike Belediyesi’nin yeni düzenlemesiyle hem sorunlu bölge olmaktan çıktı, hem de hızla büyüyen ilçe merkezinde önemli bir eksiklik olan çocuk parkı eksiğini gidermiş oldu.

DSC_0418

VATANDAŞ SOSYALLEŞECEK

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, gerek seçim öncesi, gerek göreve geldikten sonra, söz konusu alan ile ilgili sürekli şikayet ve öneri aldıklarını belirterek, “Artık çocuklarımızın eğlenebileceği, gençlerimizin ve her yaştan vatandaşımızın oturup sosyalleşebileceği bir yer haline geldi. Daha öncesinde atıl bir durumda olan liman içi, bu projeyle adeta yeniden Finike’ye kazandırıldı” dedi.

DSC_0417

SOKAK HAYVANLARINA YUVA OLDU

Akşamları araç trafiğine kapalı olan Liman Park projesi ışıklandırmalarıyla ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor. Ayrıca belirli noktalara yerleştirilmiş mama ve su kaplarıyla sokak hayvanlarının ihtiyaçları da giderilen Liman Park, birbirinden güzel detaylarıyla ilçe sakinlerine keyifli bir mekân olarak hizmet veriyor.  

DSC_0415

Nizamettin Özmen

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
 “Haklıyız, kazanacağız”

 “Haklıyız, kazanacağız”