Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber “Korkunun hüküm sürdüğü zamandayız”

“Korkunun hüküm sürdüğü zamandayız”

DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner ve DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, devletin birimlerinde çalışan farklı siyasi partilerde görev almak isteyen insanların üye olmaktan çekindiklerini dile getirdi. DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Korkunun hüküm sürdüğü bir zamandayız” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Korkunun hüküm sürdüğü zamandayız”

DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner , “Kepez’in yeni üye sayısında Türkiye birincisi olduğunu belirterek, “Biz sağa sola bakmadan yolumuza devam ediyoruz. Halktan çok fazla teveccüh var. İlgi çok büyük ama aynı zamanda korkuda çok büyük. İnsanlar bizi üye yapmayın ama biz sizin yanınızdayız diyorlar. İnsanlar siyasette önce yaşamak zorunda. Üye yaptığımız kişilerin başka partilere üyelikleri çıkıyor. Bu üyeliklere baktığımız zaman hemen hemen hepsi AKP olarak karşımıza çıkıyor ama kimsenin bundan haberi yok. Parti’de görev almak isteyen insanları üye yaparken ‘AKP’ye üye olmuşsun’ diyoruz insanlar ‘öyle bir şey yok’ diyerek karşılık veriyor. İnsanların haberi olmadan AKP’ye üye yapmışlar” diyerek AKP’ye yüklendi.

“KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK”

mehmet siyahkoç-1

Kepez’de bu ay 1700 yeni üye ile Türkiye birincisi olduklarını belirten DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Kepez’de 2 bin üyeye doğru yaklaşıyoruz. Ekibimiz sahada çalışıyor, pazar ve esnaf ziyaretlerine son hız devam ediyoruz. Üye sayımız günden güne artıyor. Herkes teveccühle bizi karşılıyor. Vatandaş bize gelmek istiyor bizle çalışmak istiyor. Ama Korkunun hüküm sürdüğü bir zamandayız. İnsanlar ailesinden birisi memur olduğu için geri planda kalmak durumunda olduğunu hissediyor. İnsanlarda korku var ama korkunun ecele faydası yok” ifadelerini kullandı.

“PROGRAMLARIMIZ HAZIR”

 Şu an insanların genel probleminin ekonomik sorunlar olduğunu belirten Başkan Mehmet Siyahkoç, “Kepez’de ki seçmenin oy dağılımına baktığımızda kendimizi birinci sırada görüyoruz. Bu sahanın bize vermiş olduğu yorumlar. Şu an partimizin bütün programları ve kadromuz hazır. Partimizin kısa, orta ve uzun vaade programlarımız hazır. Biz partimizin yönetimine liyakatli insanların olmasını istiyoruz. Bütün vatandaşlarımıza kapımız açık herkesi DEVA Partisi’ne bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Bu yoldan dönüş yok”

“Bu yoldan dönüş yok”