Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber “KADINLAR, CUMHURİYET’İN MİHENK TAŞIDIR”

“KADINLAR, CUMHURİYET’İN MİHENK TAŞIDIR”

Kuvacılar Derneği Genel Başkanı Birkan Er, Antalya Şairler, Ozanlar ve Yazarlar Derneği (ANŞOYAD) Başkanı ve Kuvacılar Derneği Kurucu üyesi Şükrü Erciyeslioğlu, Genel Merkez Yöneticisi Yasemin Örenboz ve dernek üyesi Mihriban Hasani, Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Songül Başkaya’yı ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“KADINLAR, CUMHURİYET’İN MİHENK TAŞIDIR”

Kadınların olduğu yerde nezaket olduğunu belirten Genel Başkan Birkan Er, “Kadınlarımızın bu titizliğiyle mecliste güzel konulara imza atacaklarınıza inanıyoruz. Kadınlarımız, Cumhuriyet’in mihenk taşıdır. Beşikte çocuğunu bırakan Kara Fatma gibi binlerce kadınımız bizlere Cumhuriyet’i bırakmışlardır. Mecliste de kadınlarımız, milleti neden daha çok temsil etmesin? İsterim ki Antalya’da, Atatürk’ün kurduğu CHP’de en az 1 veya 2 kadının Ankara’da olmasını isterim. Bütün siyasi partilerimizin bunu dikkate almasını, bir Kuvayı Milliyeci olarak istiyorum. Kadınlarımız bu ülkenin olmazsa olmazlarıdır. Kimse bu ülkenin yüzde 50’si kadın yüzde 50’si erkek gibi düşünmesin çünkü o yüzde 50’yi de dünyaya getiren bir kadındır” ifadelerini kullandı.

Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Songül Başkaya ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve samimiyetleri için teşekkür etti. Başkaya, “ İnsan haklarına saygılı bir gazeteyiz. Hak savunuculuğu yapıyoruz. Eşit temsil insan hakkıdır” dedi. Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KONYAALTI’NDA DALGA KEYFİ

KONYAALTI’NDA DALGA KEYFİ