Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber GÖREVİNİ YAPMAYANLAR GAZETEMİZE SALDIRDI!

GÖREVİNİ YAPMAYANLAR GAZETEMİZE SALDIRDI!

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, dün gazetecileri kumpasçı ilan ederken, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de gazetemizi hedef alan çirkin itham ve saldırılarda bulundu. Yapamadıkları veya eksik yaptıkları görevlerine ilişkin çıkan haberler dolayısıyla her iki Başkan da basın ve sosyal medyadan gazetemize saldırmayı tercih etti.

5 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
GÖREVİNİ  YAPMAYANLAR  GAZETEMİZE SALDIRDI!

BENİ MANŞET YAPMADILAR!

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, AKP’ye ve Menderes Türel’e karşı sıkı bir muhalefet yaptığını iddia ederken, yazılı açıklamayla şu ifadelerde bulundu. Kumbul, “Bu haberlerdeki iddialarla ilgili olarak söyleyebileceğim tek şey; bu kişiler insanların aklıyla dalga geçmektedir. Özellikle yerel seçim sürecinde AKP ve Türel’e yönelik yaptığımız eleştirilerin neredeyse hiçbirini manşetlerine taşımayan fakat partimizi yıpratmak için yine aynı yerden, ilgili haberdeki karardan aylar sonra, düğmeye basılarak ajans aracılığıyla servis edilen bu haberin hangi amaçla yapıldığı malumdur. Bu gazetenin sahiplerinin derdinin Antalya ve ülke olmadığı, kendilerine partide bir yer edinmek için gazeteyi araç olarak kullandıklarını görmekteyiz. Muhalif olduğunu iddia eden bir gazetenin AKP iktidarı ve Türel’e yönelik hiçbir söylemimizi yayınlamamasının başka bir gerekçesi olamaz. İktidara yakın medya ile birlikte adeta Türel’i aklarcasına bahsi geçen haberi manşete taşımak acaba nasıl bir duygudur!”

İDDİALARI YALANLADI!
“Bahsi geçen mahfiller tarafından Muratpaşa Belediye Meclis Üyemiz Özgür Güngör hakkında da, somut hiçbir bilgiye dayanmadan, her iki tarafın görüşü alınmadan, olur olmadık iftiralarla karalama kampanyası başlatılmıştır. Meclis üyemizin ve ilgili haberde fotoğrafları manşete taşınan Muratpaşa İlçe yöneticilerimizin kişilik haklarını zedeleyenler, tarafıma yönelik yalan yanlış ithamlarda bulunanlar, tek bir düğmeden basılmışçasına aynı anda bir operasyona girişmişlerdir. Bizim partimiz parti içi demokrasinin uygulandığı, sandıkta ciddi yarışlar olan, tartışarak en doğruyu bulduğumuz bir partidir, tartışma olur ama asla kaba kuvvet, şiddet olmaz, iftiraya uğrayan meclis üyemizin ve değişik haberlerinde iftiraya uğrayan Muratpaşa ilçe yöneticilerimizin arkasındayım. Bu haberleri yapanları kınıyorum.”

KUMPASÇI İTHAMI!
“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi; ‘CHP, yeni bir süreci başlatmıştır. Bu süreç iktidara yürüyüş sürecidir. Partimiz, toplumun her kesimini kucaklamaktadır. CHP sorunların çözümünde umut olan tek parti olarak öne çıkmıştır. CHP'nin bu başarısını, bu yürüyüşünü içine sindiremeyen saray ve çevresi, devletin bazı bürokratik güçlerini de yanlarına alarak CHP'ye karşı kumpas kurmaktadırlar.’ Bu kumpaslara yerelde ve genelde kimlerin alet olduğunu kamuoyu çok iyi görmektedir. İstedikleri kadar iftira atsınlar, istedikleri kadar yalan söylesinler. Asla başaramayacaklar! Partimizin iktidar yürüyüşünü kimse durdurmayacaktır!” 

ŞAHİN’DEN ÇİRKİN İTHAMLAR

 CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de yaptığı açıklamayla çirkin ithamlarda bulundu. “AKP’li oda başkanları ile iş tutanlarla, yetkinliği olmadığı konularda belediye şirketlerinde görev alarak gelir elde etmeye çalışanlarla, gazetesi için kurumlardan reklam ücreti almak için çabalayanlarla, çalıştırdığı basın emekçilerinin kıdem tazminatını ödemeyenlerle, Sayın Genel Başkanımızı ve Genel Merkezimizi siyasal İslamcı, Sorosçu, TESEV’ci, 10 Aralıkçı, ikinci cumhuriyetçi gibi söylemlerle itham edenlerle, örgütümüzün hiçbir menfaat gütmeden gece gündüz çalışan emekçilerini adli suçlularmış gibi manşete taşıyıp gazetecilik değil TETİKÇİLİK yapanlarla mücadelemiz sonsuza dek sürecektir. Alayınıza hodri meydan!”

 KAYA NASIL O FOTOĞRAFI VERDİ!

“Akdeniz Gerçek adlı yerel gazetede, hiçbir gerçekçi belge ve bilgiye dayanmadan, Meltem Mahallesi delege seçimlerinde yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili olarak haberde belirtilen tehdit olayları gerçeği yansıtmamaktadır. Haberde adı geçen taraflar da bu iddiaları yalanlamaktadır” derken, iddiaya ilişkin gazetemize gelerek açıklama yapan ve açıklamaları bilgisi dahilinde kayıt altına alınan Mehmet Kaya’nın silah çektiğini iddia ettiği Özgür Güngör ile ilçe binasında fotoğraf çektirmesi dikkat çekti.  

Meziyet Avcı ne demişti?

 

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'e ait ses kaydı ile ilgili CHP eski il yöneticisi Doğukan Demirkaya’nın annesi Meziyet Avcı sosyal medyadan yaşananların tek sorumlusunun Kumbul olduğunu söylemişti. Avcı şöyle demişti: “Ey CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul; sen yeniden il başkanı adayısın değil mi? Yerel seçimlerden hemen önce, Ebru Türel'in camiamız ve aklı başında tüm duyarlı vatandaşların tepki gösterdiği, konuşmaları sayende suç sayılmamış. (Bak Ebru Türel'in avukatı da bunu diyor) Zaten konuşmalar ortaya çıkar çıkmaz, suç duyurusunda bulunmayarak, Ebru Türel'in hem suçlu, hem güçlü hale getirip partililerimizi sabahın köründe evlerine yapılan baskınla gözaltına alınarak, gece yarılarına kadar karakolda, adliyede bekletilmelerinin ve halen davanın devam etmesinin de sebebi sensin.”

NEDEN İTİRAZ ETMEDİN?

“Bizimkiler gözaltına alınınca sana yapılan baskılar sonucu, kerhen bulunduğun suç duyurusunun takibini yapmayarak, yerel mahkemenin Türel’in sözlerinde ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme’ unsurunun bulunmadığı, bu sebepten kamu adına kovuşturmaya yer olmadığı’ kararına neden yasal süresi içinde itiraz etmedin? Bak Türel'in avukatı ‘Müvekkilimin bu suçu işlediğini gerçekten iddia ediyor olsalardı, bu karara itiraz ederlerdi’ demiş. Adam haklı.”

YENİDEN SEÇİLEBİLECEK MİSİN?

“O konuşmalar sana göre demek ki; halkı kin ve düşmanlığa sevk edici değilmiş, senin partine iftira atılıp, halkı partine düşman etmeye çalışılmıyormuş. Tüm Türkiye dinledi bu konuşmaları, senden başka herkes o konuşmanın CHP’yi yıpratılmaya yönelik olduğunda hem fikir. Şimdi tekrar soruyorum, bu tür siyasi suç duyurularında, yerel mahkemenin topu üst mahkemeye attığını bildiğin halde, karara neden itiraz etmedin. Ey İl başkanı Ahmet Kumbul, partisine, partililerine sahip çıkmayan sen, yeniden il başkanı seçilebileceğine gerçekten inanıyor musun?”  

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Genç akademisyenden TÜRKÜ ALBÜMÜ

Genç akademisyenden TÜRKÜ ALBÜMÜ