Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Fethiye'de emeklilerin yaşamlarına dokunmak amacıyla koro ve tiyatro grubu kuruldu

Fethiye'de emeklilerin yaşamlarına dokunmak amacıyla koro ve tiyatro grubu kuruldu

Fethiye'de Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Muğla İl Başkanlığı bünyesinde, emeklilerin yaşamlarına dokunmak amacıyla koro ve tiyatro grubu kuruldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fethiye'de emeklilerin yaşamlarına dokunmak amacıyla koro ve tiyatro grubu kuruldu

TÜRBEP'in Muğla ve ilçeleri genişletilmiş yönetim kurulları toplantısında alınan kararla, bir ay gibi kısa bir sürede oluşturulan koro çalışmalarına başlandı.

Toplantıda, Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal Çalışmalar Sorumlusu, Bağımsız Emekliler Türk Müziği Koro Başkanı, Sanat Yönetmeni ve Sunucusu Gülseren Pars tarafından önerilen Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Muğla İl Yönetimi Türk Müziği Koro Ekibi kurulması talebi olumlu karşılandı. Pars'ın titiz çalışmaları sonucu koro ekibi kısa sürede belirlendi.

TÜRBEP Bağımsız Emekliler Korosu Koro Şefi Mürsel Topcaner yönetiminde, Kanun Hamdi Neyaman, Ney Hacer Çakın, UD Kaya Binışık, UD Mehmet Aykut, Bağlamalarda Mustafa Doğan ve Eser Tunçoğlu, Cojan M.Ali Şener, Ritim Saz Savaş Saçan, Bendirler de Melek Demirtaş, Yurdanur Özel, Arzu Akkaşı Yılmaz yer aldı. Solistler ve Koristler arasında ise Dilek Aykut, Can Yürügen, Ömer Ali Otar, Türkan Doğrar Şohoğlu, Rasim Şohoğlu, Şengül Yapıncak, Orhan Karakaş, Ali Talaş, Nursel Eryılmaz, Arzu Saçan, Jale Arpağ, Sema Biter, Ali Rıza Yılmaz, Canan Filiz Şarkbay, Sabiha Arıca, Mehmet Çağlar, Saadet Dal, Duriye Öncü, Seyda Batur, Hazım Cebe, Elmas Aybek, Selma Akyüz Acar, Nurperi Temeller, Müşerref Erigür, Gönül Lokmaoğlu, Gülsen Karaisaoğlu, Adnan Güldemir, Güleyşe Küçük, Erdoğan Yağan, Turhan Güç, Nalan Güç ve Selin Sülün yer aldı.

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Muğla İl Başkanı Fahri Eryılmaz yaptığı açıklamada “Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal Çalışmalar Sorumlusu,Bağımsız Emekliler Türk Müziği Koro Başkanı,Sanat Yönetmeni ve Sunucusu Gülseren Pars tarafından yapılan öneride Bağımsız Emekliler Korosu ve Tiyatro Grubu oluşturma kararı alınmıştır.Arkadaşımız Gülseren Pars ve arkadaşları titiz çalışmayla koromuzu belirledi.Koro çalışmalarına en kısa sürede başlayacak.”dedi. 

CENGİZ SAVAŞERİ 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayram öncesi Konyaaltı doldu taştı!

Bayram öncesi Konyaaltı doldu taştı!