Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Esin Davutoğlu Şenol’dan Kılıçdaroğlu’na destek

Esin Davutoğlu Şenol’dan Kılıçdaroğlu’na destek

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yürütülen karalama kampanyasını sosyal medyadan eleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esin Davutoğlu Şenol’dan Kılıçdaroğlu’na destek

Pandemi döneminde aşı karşıtları tarafından hedef gösterilen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapan Esin Davutoğlu Şenol, sosyal medyadan yayınladığı mesajla, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında iktidarın yürüttüğü karalama kampanyasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ninem “Allah düşmanın da hayırlısını versin” derdi. Kemal Kılıçdaroğlu için üzülüyorum… Hiç hak etmediği hakaretlere / iftiralara uğruyor. Bu seçimde insanlar oy kullanırken, sürekli şiddet kullanan bir dile hangi ideoloji ve inanç için razı oluyor...”

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Ninem <br>“ Allah düşmanın da hayırlısını versin” derdi <br>Kemal Kılıçdaroğlu için üzülüyorum..<br>Hiç haketmediği hakaretlere / iftiralara uğruyor <br>Bu seçimde insanlar oy kullanırken ,sürekli şiddet kullanan bir dile hangi ideoloji ve inanç için razı oluyor..</p>&mdash; Esin Davutoğlu Şenol (@esenol) <a href="https://twitter.com/esenol/status/1662069582163595264?ref_src=twsrc%5Etfw">May 26, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

ZEYNEP MERİÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beyaz eşya yüklü tır alev aldı. Sürücü canını zor kurtardı

Beyaz eşya yüklü tır alev aldı. Sürücü canını zor kurtardı