Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Başkanlar "Avukatlar Günü'nü kutladı

Başkanlar "Avukatlar Günü'nü kutladı

5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla CHP’li Belediye Başkanları avukatların gününü kutladı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Muratpaşa Belediye Başkanları Ümit Uysal, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak ‘adalet için geliyoruz’ mesajı verdiler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkanlar "Avukatlar Günü'nü kutladı

SİZE DE SÖZ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Avukatlar Günü için kendi Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Böcek  mesajında “Adaletin tecelli etmesi için hukuk mücadelesi veren tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü'nü kutluyorum. Size de söz, Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı'nda yargının bağımsızlığı, hak, hukuk, adalet için geliyoruz.” İfadelerini kullandı.

M.Böcek tweet

ADALET TERAZİSİNDEN ŞAŞMAYACAĞIZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen,  ‘hukuk üstünlüğü ilkesiyle hareket edeceğiz’ diyerek şu paylaşımda bulundu:  “Adalet terazisinden şaşmadan, hukukun üstünlüğü ilkesiyle hareket ederek hak ve adaletin daimi savunucusu olan tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü’nü kutluyorum.”

Semih esen tweet

HUKUK GÜNBEGÜN GÜÇ KAZANACAK

ümit uysal-1

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise “ Bugün 5 Nisan Avukatlar Günü. Tüm meslektaşlarımın gününü kutlar, hepimize hukukun üstünlüğünün günbegün güç kazandığı adil ve mutlu yarınlar dilerim.”

ADALET ADINA

Finike belediye Başkanı Mustafa Geyikçi “ Hak, hukuk ve adalet adına fedakarca görev yapan tüm avukatların #5NisanAvukatlarGünü’nü kutluyorum.”

Serkan

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik’te hırsız paniği

Serik’te hırsız paniği