Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Antalya'da 10 Kasım öncesi Atatürk alerjisi!

Antalya'da 10 Kasım öncesi Atatürk alerjisi!

Her yıl mülki idare amirinin kontrolünde Milli Eğitim Müdürlüğü gözetiminde bir lisenin sorumluluğunda yürütülen 10 Kasım Atatürk'ü Anma töreni hazırlıklarına 'Atatürk alerjisi' gölge düşürdü. Edinilen bilgiye göre Konyaaltı Andolu Lisesi'nin üstlendiği görev programı sırasında 'Atatürk' sansürü yaşandı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da 10 Kasım öncesi Atatürk alerjisi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya’da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü törenlerine hazırlık yapan Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bir vali yardımcısının Atatürk sansürüne kayıtsız kaldığı öğrenildi. Söz konusu iddiaya bir yalanlama gelmezken, kaynaklarımızdan aldığımız bilgiye göre müdahale doğrulandı.

Edinilen bilgiye göre her yıl bir liseye verilen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü törenleri bu yıl Antalya’da Konyaaltı Anadolu Lisesi’ne verildi. Öğrencilerin program için hazırlıklara başladığı ve büyük bir tören planladıkları öğrenilirken, bir vali yardımcısının programa dair sansür getirdiği kaydedildi. Vali yardımcısı ile hazırlık komitesince yapılan toplantıda programdan “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa”, “İzmir Marşı”, “Bülbülüm altın kafeste” marş ve şarkılarının çıkarılmasının istendiği öğrenilirken, iddialar bazı eğitimciler tarafından da doğrulandı.

Antalya Valisi Hulusi Şahin’in ve İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’un bu karara ne diyeceği merak konusu olurken, konuya kamuoyundan büyük tepki gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lüks tekne battı can kaybı olmadı

Lüks tekne battı can kaybı olmadı