Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber “Amacımız seçmenin iradesini sandığa yansıması”

“Amacımız seçmenin iradesini sandığa yansıması”

Antalya Barosu’nun gönüllü avukatları, Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde gelen ihbarları değerlendirerek, seçim güvenliğine katkı sundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Antalya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Seray Yörük, “Amacımız seçmenlerin  iradesinin sandığa doğru yansımasını sağlamaktır” dedi.

Antalya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Seray Yörük, “Biz Antalya Barosu olarak yaklaşık 2 aydır sandık güvenliği konusunda hazırlıklarımızı yaptık. Gönüllü avukatlarımızla tüm ilçelerde secimin güvenli geçmesi için  müşahitlik yapıyoruz. Bugün baro sandık destek hattımızla da hem vatandaşlara hem de avukatlarımıza destek oluyoruz. Amacımız seçmenlerin iradesinin sandığa doğru yansımasını sağlamaktır” diye konuştu.

“SEÇMENİN SORULARINI CEVAPLIYORUZ”

Antalya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Çevik köken, “Seçim anayasa ve kanunlarla düzenlenmiş bir vatandaşlık görevidir. Avukatlar, siyasi parti veya aday fark etmeksizin seçmenin iradesinin sandığa doğru ve hukuka uygun olarak yansıması için gönüllü olarak çalışmaktadır. Bu süreçte birçok vatandaş Baromuzla iletişime geçerek sorularını ve sorunlarını yöneltmişler, tarafımızca da kanuna uygun bir şekilde yardımcı olunmuştur. Biz Antalya Barosu avukatları olarak hukuki bir işlem olan seçimin kanunlara uygun bir şekilde yapılması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BÖCEK: “ DEMOKRASİ KAZANACAK”

BÖCEK: “ DEMOKRASİ KAZANACAK”