Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Altan Ayaz: Demokrasinin yüz karası bir durum bu

Altan Ayaz: Demokrasinin yüz karası bir durum bu

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya 38'inci Olağan İl Kongresinde Divan tarafından Altan Ayaz'ın adaylık başvurusu kabul edilmemişti. 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altan Ayaz: Demokrasinin yüz karası bir durum bu
MUHABİR: Arda KIR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya 38'inci  Olağan İl Kongresinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer’in Divan Başkanı olduğu Divan tarafından Altan Ayaz'ın adaylık başvurusu kabul edilmemişti. 

Adsız tasarım (1)-12

Listeyi 3 dakika geç teslim etmesi gerekçesiyle adaylığı onaylanmayan Altan Ayaz yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Dün akşam itibariyle ciddi bir imza desteği bize verilmiş olmasına rağmen bugün sabah geldiğimiz noktada imzalarımız muktedirlerin baskıyla geri çektirilmiş, bize destek veren değerli il delegelerimiz ne yazık ki sindirilmiştir. Bugün geldiğimiz noktada "İmza veremem, ama oyum senin" gibi parti içi demokrasinin yüz karası bir durumla karşı karşıya kaldık.
Yaşanan bu gelişmeler nedeniyle imzalarımızı tam zamanında yetiştiremedik. Biz genciz, bu partinin vicdanıyız, biz bu partinin onurlu üyeleriyiz. Biz kirli pazarlıkların, kapi arkası hesaplaşmaların içerisine girmeyeceğiz. Biz bu partinin onuruyuz. Daha yolumuz uzun. Hepinizle bu onurlu siyaseti yapmaya devam edeceğiz. Bilmenizi isterim ki, bu kongreyi talepsiz, pazarlıksız noktalıyor olmanın övüncüyle tamamlıyorum. Seçecekleri yeni il başkanları, çok değerli, sayın belediye başkanlarımıza hayırlı olsun. Çakalların ulumasına, karşı örgütlü olmak için, örgütün iradesini egemen kılmak için, muktedirlerin saltanatını yıkmak için geliyoruz. Hepinizi en devrimci duygularımla selamlıyorum.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da feci kaza! Polis kum atarak facianın önüne geçti

Antalya'da feci kaza! Polis kum atarak facianın önüne geçti