Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Altan Ayaz Antalya il başkanlığına talip olduğunu açıkladı

Altan Ayaz Antalya il başkanlığına talip olduğunu açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Antalya ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler il kongresine çevrildi. Altan Ayaz il başkanlığına talip oldu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altan Ayaz Antalya il başkanlığına talip olduğunu açıkladı

Arda KIR

Mali Müşavir Altan Ayaz, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi, Antalya İl Başkanlığı’na talibim. CHP diğer partiler gibi otel lobilerinde kurulmuş bir parti değildir. CHP Kuva-yi Milliye’den gücünü alan Kurtuluş mücadelesinde kurulmuş bir partidir. Bu partinin ağırlığını ve yükünü çok iyi biliyorum. 25 yıldır CHP’de uzun bir yolculuğum oldu. Örgütün içinden gelen biriyim. Genlik Kolları başkanlığı ile siyasete başladım daha sonra da il yöneticiliği yaptım. Farklı dönemlerde seçim komitelerinde yer aldım. Genel seçimlerde partinin oluşturduğu seçim komitesinde görev aldım. Bu sorumluluk, ağırdır. Bu ağır sorumluluğunda farkındayım. Bu bayrağı taşıyacağıma ve sonuna kadar götüreceğime de inancım sonsuz. Birilerinden işaret birilerinden herhangi bir şey beklemeden örgütün sesi olarak mücadeleyi sürdüreceğim. Parti içerisinde kavga etmeden, partiyi bütünleştirerek, kucaklayarak, CHP’yi önce Antalya’da daha sonra Türkiye’de hak ettiği yere getirmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

“DİYALOG EKSİKLİĞİ VAR”

‘Mevcut CHP İl Başkanı Nuri Cengiz’i başarılı buluyor musunuz?’ sorusuna yanıt veren CHP Antalya İl Başkan Adayı Altan Ayaz, “İlçe seçim kongrelerinin hemen hemen hepsine gittim. Orada gördüğüm, Nuri Cengiz Başkan’a eleştiriler yoğun. Bu durumda başarı ve başarısızlık kriterini bir noktada ortaya çıkarıyor” ifadelerini kullandı. ‘Daha iyi yöneteceğini düşünüyor musun?’ sorusuna ise Ayaz, “Kesinlikle düşünüyorum. Kavgasız, gürültüsüz, örgütü bütünleştirerek, Antalya’yı en iyi şekilde yöneteceğimi düşünüyorum” dedi. ‘Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in, parti içerisindeki çekişmesi konusunda nasıl bir çözüm önerisi düşünüyorsunuz’ sorusuna Altan Ayaz, “Bunun temeli, tabandaki x başkancı, y başkancı noktaları çözülürse, diyalog eksikliği tamamlanırsa, belediyeler ile ilgili sorunların çözüleceğine inanıyorum” dedi. CHP Antalya İl Başkanlığı’nda asıl adaylık açıklamasını belirten Altan Ayaz, “Bu toplantı kamuoyunu, basın aracılığıyla bilgilendirme için düzenledi. Daha sonra güçlü ve canlı bir katılım ile ana açıklamamızı yapacağız” dedi.

“KILIÇDAROĞLU’NDAN YANA TAVIR ALIRIM”

‘Uzun zamandır Antalya’da faaliyet gösteren bir ekibiniz var. Bu ekibin en önemli figürlerinden birisi de Ankara’da milletvekili. Geçtiğimiz günlerde bu milletvekilinin seçim süreci ile ilgili koordinatör görevi verildi. Bu koordinatörlük görevinin verilmesi sonrasında sizin adaylık açıklamanız bir tesadüf mü yoksa koordinatörlük sonrasında değişen politika değişikliği mi?’ sorusu üzerine Altan Ayaz, “Bu durum o konu ile ilgili değil. Zaten aday olacaktım. Bu konuya bağlanmıyor’ dedi. Adaylık ile ilgili Ayaz, “Baktığımız zaman hiçbir başkanın x kişisi benim adayım y kişisi benim adayım diyebileceği bir aday profili yok. Ben yıllardır CHP’nin içindeyim. Tabandan partililerimiz ile görüşüyoruz. Ciddi bir reaksiyon yakaladım. Bu işin sonunda başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi. ‘CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Özgür Özel ve mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaorğlu var. Başkan seçildiğiniz takdirde tavrınız ne yönde olacak? Kılıçdaorğlu’nu mu Özel’i mi destekleyeceksiniz?’ sorusuna Altan Ayaz, “Bu durum süreç içerisinde değerlendirilecektir. Mevcut Genel Başkan yoluna devam ediyor. Genel Başkan’dan yana tavrımı alırım” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da orman yanarken AKP İl Başkanı göbek atıyor başına dolarlar saçılıyordu

Antalya’da orman yanarken AKP İl Başkanı göbek atıyor başına dolarlar saçılıyordu