Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Akşener’in partisinde 4 kurucu Antalyalı

Akşener’in partisinde 4 kurucu Antalyalı

Meral Akşener’in liderliğinde kuruluşu bugün Ankara’da Yeni Mahalle Nazım Hikmet Kültür Salonu’nda açıklanacak olan yeni partide Antalya’dan Musa Ertugan, Ayşegül Doğrucan, Feridun Bahşi ve Mesut Yılmaz’ın Kurucular Kurulu’nda yer alacak. Yeni partinin kuruluşunun açıklanacağı toplantıya Antalya’dan bin 500 kişinin katılması bekleniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akşener’in partisinde 4 kurucu Antalyalı

 

Meral Akşener’in liderliğinde kuruluşu bugün Ankara’da Yeni Mahalle Nazım Hikmet Kültür Salonu’nda açıklanacak olan yeni partide Antalya’dan Musa Ertugan, Ayşegül Doğrucan,  Feridun Bahşi ve Mesut Yılmaz’ın Kurucular Kurulu’nda yer alacak. Yeni partinin kuruluşunun açıklanacağı toplantıya Antalya’dan bin 500 kişinin katılması bekleniyor.


Türk siyasi hayatına bugün yeni bir parti katılıyor. MHP’den ihraç edilen Meral Akşener liderliğinde, Akşener gibi MHP’den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve eski milletvekili Koray Aydın’ın kurucular arasında yer aldığı yeni partinin adı ve kurucular kurulu üyeleri bugün saat 10.30’da Ankara Yeni Mahalle Nazım Hikmet Kültür Salonu’nda resmen açıklanacak..

Meral Akşener’in liderliğinde bugün siyaset arenasında yerini alacak olan yeni partinin kurucular kurulu üyeleri arasında 4 Antalyalı da bulunuyor. Meral Akşener’in Antalya’daki temsilcisi konumundaki Milliyetçi Meslek Adamları Birliği(MİLMAB)Başkanı Musa Ertugan, Akşener’in avukatı Feridun Bahşi, Ayşegül Doğrucan ve Mesut Yılmaz, son anda bir sürpriz olmazsa yeni partinin kurucular kurulu üyeleri arasında yer alacaklar.

 

ERTUGAN 19 OTOBÜS KALDIRIYOR

Yeni partinin kuruluşunun açıklanacağı bugünkü toplantıya Antalya’dan bin 500 civarında kişinin katılması bekleniyor. Yeni partinin kurucular kurulu üyelerinden Musa Ertugan’ın Antalya’dan Başkent Ankara’ya 19 otobüs kaldıracağı bildiriliyor.  Meral Akşener’e yakın isimlerden MHP Antalya İl eski Başkanı Ali Adnan Kaya ile MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin de Ankara’ya otobüs kaldırmak için gerekli bağlantıları yaptıkları belirtildi. (İbrahim AKKAYA) 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
   Uğur Mumcu heykelini UNUTTTURMAYIN!

Uğur Mumcu heykelini UNUTTTURMAYIN!