Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Mersin Mersin'de yılın ilk günü hem deniz hem kar keyfi!

Mersin'de yılın ilk günü hem deniz hem kar keyfi!

Mersin'in Bozyazı ve Anamur ilçelerinde vatandaşlar yeni yılın ilk gününde hem denize girdi hem de karda kayak keyfi yaptı.

Mersin'de yılın ilk günü hem deniz hem kar keyfi! 1
/ 6
Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Mersin, Akdeniz'e olan 321 kilometrelik sahil şeridiyle mevsim fark etmeksizin deniz keyfi sunuyor.
Mersin'de yılın ilk günü hem deniz hem kar keyfi! 2
/ 6
Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden faydalanan vatandaşlar, deniz etrafında günlerini keyifli bir şekilde geçiriyor. Bozyazı ilçesinde geleneksel hale gelen yeni yıl denize girme etkinliği, 2024 yılının ilk gününde de düzenlendi.
Mersin'de yılın ilk günü hem deniz hem kar keyfi! 3
/ 6
Sabah saatlerinde ada sahilinde buluşan vatandaşlar, denize girerek eğlenceli anlar yaşadılar. Etkinlik kapsamında temsili Nasrettin Hoca'nın denize maya çalması da renkli görüntülere sahne oldu. Anamur ilçesindeki vatandaşlar ise denize girme etkinliğinin yanı sıra farklı bir aktiviteyle günlerini değerlendirdi.
Mersin'de yılın ilk günü hem deniz hem kar keyfi! 4
/ 6
İlçenin yaklaşık 70 kilometre yukarısındaki Yenicebelen bölgesine giden vatandaşlar, karın tadını kayak yaparak çıkardılar. 
Mersin'de yılın ilk günü hem deniz hem kar keyfi! 5
/ 6
Her iki etkinlikle birlikte ilçe sakinleri, aynı gün içinde deniz ve kar keyfini bir arada yaşamanın tadını çıkardılar.
Mersin'de yılın ilk günü hem deniz hem kar keyfi! 6
/ 6
Bozyazı'dan Hüseyin Arı, 'Aynı gün içinde denize girmek ve kayak yapmak gerçekten harika,' derken, Anamur'dan Faruk Arslan da tertemiz denizlerinde yüzdükten sonra kristalize kar üzerinde kaymanın keyfini yaşadıklarını belirtti. Etkinliklere katılan İsmail Gübeş ise, 'Bugün 1 Ocak 2024'te Anamur'da sahilde denize girdik, aynı gün içinde ise 1 saat mesafedeki yüksek bölgelerinde kayak yaptık. Amatör düzeyde kayak yapıyoruz ve umarım bir gün profesyonel bir kayak merkezimiz olur,' dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Japonya'daki korkunç depremden ilk görüntüler geldi!

Japonya'daki korkunç depremden ilk görüntüler geldi!