Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Galeriler Kültür Sanat Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler!

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler!

Bu hafta sinema tutkunlarını bekleyen birbirinden ilginç ve çeşitli filmler vizyona girecek. İşte, 5 Ocak'ta seyirciyle buluşacak filmlerden bazıları:

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! 1
/ 7
Demon: Azab-ül Kem İçerik üreticisi dört arkadaşın satanizme merak salmaları ve gittikleri kasabada yaşadıkları olayları konu alan bu korku dolu film, bir büyücünün evinde başlayan paranormal olaylarla seyirciyi gerilim dolu bir atmosfere sokacak.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! 2
/ 7
Filme Gel Çetin, Necmi ve Muzo'nun bir araya gelerek film çekmeye karar vermeleriyle başlayan komedi filmi, beklenmedik olaylarla dolu bir maceraya dönüşüyor. Seda'nın katılmasıyla işler iyice karışırken, eğlenceli anlar izleyiciyi güldürmeye aday.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! 3
/ 7
Kör Noktada Almanya'dan gelen bir film ekibi, Türkiye'deki ücra bir köyde çekim yaparken, Kürt bir kadının ritüelini keşfeder. Melek adındaki küçük bir kıza bakıcılık yapan genç bir kadının yaşadığı gizemli olaylar, aile ve örgüt arasında bir seçim yapmayı zorunlu kılar.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! 4
/ 7
Atatürk 1881 - 1919 (2. Film) Mustafa Kemal'in hayatına odaklanan film, Çanakkale Savaşı'na ve 1919 yılına kadar süren sürece dikkat çekiyor. Büyük bir sınavı geçen Mustafa Kemal, doğu ve Suriye cephelerinde verdiği mücadele ile izleyiciyi tarihi bir yolculuğa çıkaracak.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! 5
/ 7
Küçük Deniz Kızı İnsan olabilmek için bir anlaşma yapan deniz kızının romantik hikayesini anlatan bu film, Sereia'nın prens Lucas'a duyduğu aşkı ve deniz cadısı Revina'nın ortaya koyduğu zorlu şartları ele alıyor. Bir prensese dönüşme mücadelesi seyirciyi büyüleyecek.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! 6
/ 7
Atan Kazanır American Samoa futbol takımının gerçek hikayesini konu alan film, dünyanın en kötü futbol takımlarından biri olarak kabul edilen ekibin, 2014 Dünya Kupası'na katılma hedefi etrafında şekillenen destansı bir mücadelesini anlatıyor.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! 7
/ 7
Başkan Belediye başkanlarından memnun olmayan kasaba halkının hikayesini anlatan Başkan, Ulaş Bahadır'ın yönetmenliğinde, Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin gibi usta oyuncularla beyazperdede yer alacak.

KAYNAK:HABER MERKEZİ




 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Enkazdan Çıkan 19 Bin Araç Hak Sahiplerine Ulaştı

Enkazdan Çıkan 19 Bin Araç Hak Sahiplerine Ulaştı