Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Galeriler Kültür Sanat 2 Şubat'ta Vizyona Giren Filmler

2 Şubat'ta Vizyona Giren Filmler

Film severler için heyecanlı bir hafta başladı! 2 Şubat 2024 tarihinde vizyona giren filmler arasında dikkat çeken yapımlar bulunuyor. İşte bu haftanın gözde filmleri:

2 Şubat'ta Vizyona Giren Filmler 1
/ 7
1. Efsane Tür: Komedi Yönetmen: Selçuk Aydemir Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Cemile Canyurt, Sadi Celil Cengiz Süre: 1 saat 45 dakika Konusu: "Efsane", güldürü garantili bir komedi filmi olarak karşımıza çıkıyor. Selçuk Aydemir'in yönetmen koltuğunda oturduğu film, Cengiz Bozkurt, Cemile Canyurt ve Sadi Celil Cengiz'in oyunculuk performanslarıyla izleyicileri gülmekten kırıp geçirecek.
2 Şubat'ta Vizyona Giren Filmler 2
/ 7
2. Sadık Ahmet Tür: Biyografik, Dram Yönetmen: Hakan Yonat Oyuncular: Turgay Aydın, Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu Süre: 2 saat 5 dakika Konusu: Hakan Yonat'ın yönettiği "Sadık Ahmet", Batı Trakya Türklerinin mücadeleci lideri Doktor Sadık Ahmet'in hayatını anlatan etkileyici bir biyografik dram. Turgay Aydın, Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu'nun performansları izleyicilere duygusal anlar yaşatacak.
2 Şubat'ta Vizyona Giren Filmler 3
/ 7
3. Aşk Mevsimi Tür: Romantik Yönetmen: Murat Şeker Oyuncular: Dilan Çiçek Deniz, Cem Yiğit Üzümoglu, Duygu Sarışın Süre: 2 saat 6 dakika Konusu: "Aşk Mevsimi", Murat Şeker'in yönetmen koltuğunda oturduğu romantik bir film. Gençlik aşklarının zaman içinde nasıl evrildiğini anlatan film, Dilan Çiçek Deniz, Cem Yiğit Üzümoglu ve Duygu Sarışın'ın başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor.
2 Şubat'ta Vizyona Giren Filmler 4
/ 7
4. Hannas 2 Tür: Korku Yönetmen: Gökhan Arı Oyuncular: Oğuz Şenol, Sibel Ecenur Öztürk, Tayfun Sav Süre: 1 saat 19 dakika Konusu: Korku severler için beklenen an geldi! Gökhan Arı'nın yönettiği "Hannas 2", ailelerinin izin vermemesi üzerine kaçmaya karar veren bir çiftin korku dolu hikayesini konu alıyor. Oğuz Şenol, Sibel Ecenur Öztürk ve Tayfun Sav'ın oyunculuklarıyla gerilim doruğa çıkıyor.
2 Şubat'ta Vizyona Giren Filmler 5
/ 7
5. Argylle: Gizli Casus Tür: Aksiyon, Casusluk, Gerilim Yönetmen: Matthew Vaughn Oyuncular: Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Henry Cavill Süre: 2 saat 20 dakika Konusu: Matthew Vaughn imzalı "Argylle: Gizli Casus", casus romanlarının yazarı Elly Conway'nin huzurlu akşamlarının bir anda gerilim dolu olaylarla değişimini konu alıyor. Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell ve Henry Cavill'in başrollerini paylaştığı film, izleyicilere aksiyon dolu bir deneyim sunuyor.
2 Şubat'ta Vizyona Giren Filmler 6
/ 7
6. Öğretmenler Odası Tür: Dram Yönetmen: İlker Çatak Oyuncular: Leonie Benesch, Michael Klammer, Rafael Stachowiak Süre: 1 saat 39 dakika Konusu: "Öğretmenler Odası", matematik ve spor öğretmeni Carla'nın, yeni işinde karşılaştığı hırsızlık olayını çözmeye çalışmasını anlatan bir dram filmi. Leonie Benesch, Michael Klammer ve Rafael Stachowiak'ın oyunculuklarıyla dikkat çeken film, izleyicilere duygusal bir yolculuk vaat ediyor.
2 Şubat'ta Vizyona Giren Filmler 7
/ 7
7. Bars Tür: Dram Yönetmen: Orçun Köksal Oyuncular: Görkem Kasal, Münircan Cindoruk, Ali Seçkiner Alıcı Süre: 1 saat 49 dakika Konusu: Zoolog Emre ve Veysel'in Anadolu parsıyla ilgili iz bulma macerasını konu alan "Bars", Orçun Köksal'ın yönetmenliğinde izleyici karşısına çıkıyor. Görkem Kasal, Münircan Cindoruk ve Ali Seçkiner Alıcı'nın performanslarıyla dikkat çeken film, doğaya duyulan özlemi ve macerayı izleyicilere aktarıyor.

KAYNAK:HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Drone Görüntüleri Depremin Ardından Antakya'nın Kalbindeki Dehşeti Ortaya Koydu

Drone Görüntüleri Depremin Ardından Antakya'nın Kalbindeki Dehşeti Ortaya Koydu