Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kulis Zafer Partisi İstanbul adayı belli oldu

Zafer Partisi İstanbul adayı belli oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul lansmanında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zafer Partisi İstanbul adayı belli oldu

Zafer Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu’nun Zafer Partisi’nin İBB Başkan adayı olduğunu ilan etti.

Özdağ deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik gibi sorunları Karamahmutoğlu ile birlikte aşacaklarını belirterek, 'İstanbul birçok Avrupa ülkesinden büyük nüfusu ile bir ülke boyutlarında. Başta deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik olmak üzere bu ağır sorunları aşacak bir liderliğe ve kadroya ihtiyaç olduğu konusunda mutabıkız.' ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ'ın açıklaması şöyle:

'Sevgili Azmi Karamahmutoğlu başkan ile Türkiye ve İstanbul’un sorunlarını konuştuk. İstanbul birçok Avrupa ülkesinden büyük nüfusu ile bir ülke boyutlarında. Başta deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik olmak üzere bu ağır sorunları aşacak bir liderliğe ve kadroya ihtiyaç olduğu konusunda mutabıkız. Azmi başkan hayalindeki İstanbul’dan bahsederken ‘Sabah 02.30’da İstiklal Caddesi’nde bir genç kız kendisini güven içinde hissederek yürüyorsa İstanbul doğru yönetiliyor demektir’ dedi. Evet, kadınlar ve çocuklar için korkmadığımız bir İstanbul’a ihtiyacımız var.'

Azmi Karamahmutoğlu

Azmi Karamahmutoğlu kimdir?

Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Alparslan Türkeş tarafından Ülkü Ocakları Başkanlığı’na getirilen Azmi Karamahmutoğlu, Türkeş’in atadığı son başkandı. Alparslan Türkeş’in ölümünün ardından 1997’de yapılan MHP kongresinde, Karamahmutoğlu ikinci turda Tuğrul Türkeş’i destekleyenlerin Devlet Bahçeli lehine çekilmesi üzerine sahneye çıkarak, 'Yaşasın hainler için illegalite. Bunu fert olarak başlatıyorum. Burada yapılan pazarlıklı kongreyi tanımıyoruz. Türkeş nerede biz orada' diye bağırmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Dron Destekli Denetim

Alanya'da Dron Destekli Denetim