Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Yeniden Refah Partisi AKP'den İGDAŞ 'ı ve Kent lokantalarını istedi iddiası

Yeniden Refah Partisi AKP'den İGDAŞ 'ı ve Kent lokantalarını istedi iddiası

İlginç iddia... AKP ve Yeniden Refah Partisi (YRP) arasında, büyükşehirlerde olası bir ittifak için bir komisyonun kurulduğuna dair iddialar ortaya çıktı. Söz konusu iddiaya göre, YRP, İstanbul'un kazanılması durumunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait iştiraklerden, özellikle İGDAŞ ve Kent Lokantaları gibi kuruluşları talep etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeniden Refah Partisi AKP'den İGDAŞ 'ı ve Kent lokantalarını istedi iddiası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta içinde Cumhur İttifakı'ndaki ortakları ziyaret etti. Yapılan görüşmelerde Erdoğan'ın, Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan'a büyükşehirlerde ittifak yapma önerisinde bulunduğu iddia edildi.

12 Aralık'taki görüşmede, Erdoğan'ın YRP'ye ittifak görüşmelerini sürdürmesi için bir komisyon oluşturmasını talep ettiği ve genel başkan yardımcıları düzeyinde görüşmelerin başlamasını istediği belirtildi. Ayrıca, nihai kararın aralık ayı sonuna kadar alınmasını istediği ifade edildi.

Cumhuriyet gazetesinin aktardığına göre, YRP, büyükşehirlerde ittifaka olumlu yaklaşıyor. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa ve Bursa gibi büyükşehirlerde ittifak yapma konusuna sıcak baktığı belirtildi. Ancak, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanması durumunda, YRP'nin İBB'ye ait İGDAŞ ve Kent Lokantaları gibi iştirakleri talep ettiği iddia edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Manavgat'ta icradan satılık hisseli 681 m² arsa

Antalya Manavgat'ta icradan satılık hisseli 681 m² arsa