Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis TİP Muratpaşa adayı Emine Büyüknohutçu partisinden ayrıldı

TİP Muratpaşa adayı Emine Büyüknohutçu partisinden ayrıldı

Türkiye İşçi Partisi'nin Antalya Muratpaşa belediye başkan adayı Emine Büyüknohutçu, partisinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TİP Muratpaşa adayı Emine Büyüknohutçu partisinden ayrıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) belediye başkan adayı olarak gösterilen Emine Büyüknohutçu, partisinden ayrıldığını açıkladı.

Büyüknohutçu İstifasını Sosyal Medyada Duyurdu

2023 genel seçimlerinde TİP'in Antalya milletvekili adayı olan ve 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Muratpaşa'da belediye başkan adaylığını açıklayan Büyüknohutçu, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu:

'Bugün itibariyle, çok kıymetli insanlar tanıdığım, mücadelemin bir parçası olan ve benim de bir nebze katkım olduğunu düşündüğüm Türkiye İşçi Partisi’yle yolumu ayırmış bulunmaktayım. Yoluma, hayatımın her anında pusulam olan Aysin ve Ali Ulvi Büyüknohutçu’dan aldığım ilhamla ve aydınlık bir zihinle devam edeceğim.'

Ti̇p Muratpaşa Adayı Emine Büyüknohutçu Partisinden Ayrıldı

Emine Büyüknohutçu Kimdir?

Emine Büyüknohutçu, Antalya'nın Finike ilçesinde mermer ocaklarına karşı mücadele eden ve beş yıl önce dağ evlerinde silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen doğa savunucuları Aysin – Ali Ulvi Büyüknohutçu çiftinin kızı. Uzun yıllardır hem ailesi hem de doğa için adalet mücadelesi vermesiyle tanınan Emine Büyüknohutçu, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi için Türkiye İşçi Partisi tarafından Antalya Muratpaşa belediye başkan adayı gösterilmişti.

Ti̇p Muratpaşa Adayı Emine Büyüknohutçu Partisinden Ayrıldı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sevgililer Günü Kutlaması Faciayla bitti: 2 Ölü

Sevgililer Günü Kutlaması Faciayla bitti: 2 Ölü