Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kulis Temizer ekibini açıkladı

Temizer ekibini açıkladı

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, il yönetim kurulu ve il disiplin kurulu listesini açıkladı. Temizer, listeyi hazırlarken tek hareket noktalarının ‘Antalya’da birlik ve beraberliği en üst düzeyde nasıl sağlarız’ anlayışı olduğunu kaydetti. Açıklanan isimler arasında bir dönem CHP ve MHP’de siyaset yapan isimler dikkat çekti.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Temizer ekibini açıkladı

Ahmet Aydın’ın ardından İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı koltuğuna oturan Yavuz Temizer, yaptığı yazılı açıklamayla 100 kişilik il yönetim kurulu ve 13 kişilik il disiplin kurulu listesini açıkladı. Temizer açıklamasında, 26 Eylül’de İYİ Parti Genel BaşkanıMeral Akşener’nin takdirleriyle İl Başkanı olarak atandığını kaydederek, şöyle konuştu: “Geçen bir aylık süre zarfında mümkün mertebe parti yöneticilerimizle, kurucularımızla, belli sebeplerle uzakta kalmış arkadaşlarımızla,kırılmış gönüldaşlarımızla, yarınımızın teminatı gençlerle, genel başkanımızın en büyük destekçisi kadınlarla veMeral Akşener sevdalıları ile bir araya gelmeye çalıştım.”

ÜYE SAYIMIZ İKİYE KATLANDI 

“Şehrimizin önde gelen sivil toplum örgütleri ve basın kuruluşlarını milletvekillerimiz ile ziyaret ettik. Bu arada ilçelerimizde üye kayıt kampanyalarımızı başlatarak üye sayımızı iki katının üzerine çıkardık.

Yaptığımız ziyaretler ve istişareler neticesinde bir il yönetim kurulu listesi oluşturdum. Bu listeyi hazırlarken tek hareket noktamız, Antalya’da birlik ve beraberliği en üst düzeyde nasıl sağlarız anlayışı oldu. İyilik mücadelesine ilk günden itibaren emek vermiş, çilesini çekmiş yol arkadaşlarımıza ulaşmaya özen gösterdim. Ancak bu kısa sürede herkese ulaşabilme ihtimalimin olmadığının da farkındayım.”

YOLUMUZ ZOR VE ÇETİN

“Ulaşamadığımız, kapısına gidemediğimiz, istişare edemediğimiz her kim var ise de haklarını helal etmelerini diliyorum. Biz bu ateşigüzel ve halis niyetlerle yaktık. ‘Niyet hayır, akıbet hayır’ diyerek çıktığımız bu yolun zor ve çetin olduğunu biliyoruz. Yeni il yönetimimizin gece gündüz demeden çalışarak şubat ayında başlayacak kongreleri en sağlıklı şekilde gerçekleştireceğinden zerre tereddüdüm yoktur. Antalyamıza ve partimize hayırlı olması temennisiyle, hepinize saygılarımı sunuyorum.”

İŞTE YENİ YÖNETİM

İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluyor: Yavuz Temizer (İl Başkanı) Neşe Toker (Teşkilat Başkanı), Mehmet Başaran (Yerel Yönetimler Başkanı), Emine Cennet (Mali İşler Başkanı), Yusuf Vermez (İl Sekreteri), İlhami Okudan (Siyasi İşler Başkanı), Binnaz Acun (Uluslararası İlişkiler Başkanı), Mehmet Yıldırım (Emekli Politikaları Başkanı), Şükriye Karaben (Kalkınma Politikaları Başkanı), Burak Özdere (Gençlik Politikaları Başkanı), Nihat Kavşut (Milli Güvenlik Politikaları Başkanı), Tolga Alıcı (Toplumsal Politikalar Başkanı), Salih Ezer (Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı), Tolga Motorcu (Eğitim Politikaları Başkanı), Bülent Erol (Ekonomi Politikaları Başkanı), Ömür Ünal (Kadın Politikaları Başkanı), Selda Ecer (Turizm Politikaları Başkanı), Adnan Kabaağaç (Tarım Politikaları Başkanı), Enver Gülgen (STK ile İlişkiler Başkanı), Hasan Ünlüel, Berrin Kavcar, Derya Dalmaz, İbrahim Öztürk, Hanifi Yılmaz, Ezel Amiloğlu, Türkan Aksoy, Esma Yanık, Jale Alp, Aysel Damatoğlu, Tunçer Baharlı, Mustafa Çelik, Metehan Yıldırım, Aydın Kaya, Neman Asgari, Turan Altunkaya, Remzi Can, Süheyla Şeyhunoğlu, Fatma Altıntaş Kaplan, Kefaettin Duman, Engin Uğurlu, Yakup Cem Çınar, Canan Dümer, Filiz Ulçay, Semih Tayfur, Hüseyin Tırnaksız, Mehmet Bucak, Emel Öner, Erdal Özçivi, Halil Kolpak,Zekiye Özdemir,  Hüseyin Yamacı, Mustafa Başgöz, Elif Gülrengi, Gülsüm Erat, Sabri Özen, Cafer Uyar, Ahmet Bircan, Burçin Çakın, Mustafa Yıldırım, Elif Büşra Nas, Kerim Tacettin, Üzeyir Altun, Abdullah Demirdal, Ömer Özdemir, Yunus Ünsal, Mehmet Yüksel, Ali Can, Süleyman Yıldız Rasih Zorlu, Ramazan Oktay, Ünal Çavuşoğlu, Zeki Öztürk, Mehmet Günay, Mustafa Özen, Hüseyin İnan, Hamza Yalçın, Süleyman Şahin, İbrahim Ay, Sefer Aydın, Ali Arıcan, Nazif Eken, Ömer Özdemir, Dursun Kurmaz, Cemali Uysal, Funda Aras, Hatice Varol, H. Ruhi Özkaynak, Cüneyt Coşkun, Hasan Yazıcı, Süleyman Aslan, Fatma Yıldız, Yusuf Öztürk, Alim Yılmaz, Leman Sedef Sapaz Tuna, Nail Çelebioğlu, Ramazan Ergin, İbrahim Nişancı, Münir Yusuf Boztepe, Mehmet Cankar ve Abdurrahman Güzel.

İL DİSİPLİN KURULU LİSTESİ

İYİ Parti’nin 13 kişilik Antalya İl Disiplin Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor: Mustafa Avcı, Firdevs Şahin, Nurhayat Şener, Ahmet Gül, Olcay Yıldırım, Ecehan Erol, Hacı Durali Toru, Tahsin Dağ, Necati Ayhan, Onur Şahin, Sevgi Akçay, Asım Özsuzoğlu veMustafa Uyan. 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Her insan bir engelli adayıdır

Her insan bir engelli adayıdır