Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kulis Muratpaşa Belediyesi’nde ortalık savaş alanına döndü

Muratpaşa Belediyesi’nde ortalık savaş alanına döndü

Antalya siyasetinin sevilen isminin kızı işten çıkarmak için mobbinge maruz kaldığını düşünerek çiledin çıktı. 30 Mayıs 2024 Perşembe günü belediyeye gelen ve yaşadıkları nedeniyle çileden çıkan ünlü siyasetçinin kızı, iki makamın camlarını indirdi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa Belediyesi’nde ortalık savaş alanına döndü
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi’nde ortalık savaş alanına döndü. Son dönemde gündeme gelen mobbing iddialarına bir yenisi daha eklendi. Muratpaşa Belediyesi’nde ‘ekonomik durum’ gerekçesiyle işten çıkarmaların olacağı açıklamalarının hemen ardından çok sayıda çalışan Disiplin Kurulu kararıyla işten çıkarılırken, mobbingin de yüksek oranda sürdüğü kaydediliyor.

Son iddiaya göre Antalya siyasetinin sevilen ismi Zeki Başaran’ın kızı Gözde Başaran, Emlak ve İstimlak Müdürü Cebrail Odak’ın sekreterliğini yaparken yer değişikliği yapıldı. Bu değişikliğin işten çıkarmak için mobbing olduğunu düşünen ve 30 Mayıs 2024 Perşembe günü belediyeye gelen Gözde Başaran, yaşadıkları nedeniyle çileden çıktı. Başaran’ın hem Müdür Odak’ın hem de Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kaya’nın odasının camlarını kırdığı kaydediliyor.

Görev yeri değişiklikleri ile ilgili konuya baktığı iddiasıyla Gözde Başaran’ın Başkan Yardımcısı Oya Kansu’yu da hedef aldığı ve belediyede küfürler savurduğu kaydediliyor.

Gözde Başaran hakkında kamu malına zarar vermek ve kamu görevlisine hakaret suçlaması ile şikayetçi olunduğu ve Başaran’ın iş akdinin sonlandırıldığı öğrenildi. Belediyeden konuya dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası Finansal İstikrar Raporu yayınlandı

Merkez Bankası Finansal İstikrar Raporu yayınlandı