Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kulis MHP aday listelerini 15 Şubat'ta teslim edecek

MHP aday listelerini 15 Şubat'ta teslim edecek

Milliyetçi Hareket Partisi bugüne kadar 55'li gruplardan oluşan 13 etap belediye başkan adaylarını açıklamıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP aday listelerini 15 Şubat'ta teslim edecek
KAYNAK: İHA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için partisinin belediye başkan adayları listesini 15 Şubat'ta Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edeceklerini açıkladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim beyannamesi açıklamasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye başkan adaylıklarıyla ilgili olarak, 'Bugüne kadar 13 etap halinde 55'er aday olmak üzere, 55’inci yılımız için farkındalık oluşturmak amacıyla adaylarımızı açıkladık. 715 adayımızı şu ana kadar açıklamış bulunuyoruz, açıklamaya devam edeceğiz. Yüksek Seçim Kuruluna 20 Şubat aday listelerinin tesliminin son günüdür. Biz MHP olarak 20 Şubat’ı beklemeyeceğiz, 15 Şubat’ta listelerimizi teslim edeceğiz.' şeklinde konuştu.

Belediye meclis üyelerinin belirlenmesi konusunda yapılan görüşmelere de değinen Durmaz, 'AK Parti ile bu konuda daha önceden kısmen görüşmeler yapmıştık. Birkaç gün içerisinde bu konuyu gündemimize alarak yeni bir görüşme gerçekleştireceğiz. Oy oranları ve başka hassasiyetleri dikkate alarak bir değerlendirme yapmıştık. Şimdi de bir uzlaşma yaparak bu konuyu çözeceğimizi düşünüyoruz.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MOSSAD'a Bilgi Aktarma İddiasıyla Gözaltına Alınan Şüphelilere Tutuklama Talebi

MOSSAD'a Bilgi Aktarma İddiasıyla Gözaltına Alınan Şüphelilere Tutuklama Talebi