Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kulis Kim bu Zübük'ler?

Kim bu Zübük'ler?

İYİ Parti Antalya İl Yönetimi açıklanırken, Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda seçimde Cumhur İttifakı’na çalışan insanların şimdi partinin önünde görev beklediğini kaydetti. Gönenç, “Zübük” diye nitelendirdiği insanlar konusunda İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer’i de uyarmayı ihmal etmedi: “Bu kişiler yönetime girerse partinin göbeğine dinamit konmuş olur.”

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kim bu Zübük'ler?

Parti içi muhalefetle ilgili yaptığı sert eleştirilerle dikkat çeken İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç, sosyal medyadan yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.Kendisini siyaset uzmanı olarak göstermeye çalışan ve İYİ Partili olduğunu iddia eden bir takım insanların, Millet İttifakı'nın seçim kaybetmesi için, sabaha kadar telefon çalışması yaptığını hatırlatan Gönenç, “Zübük'ler her yerde geçerli olmaya çalışıyor. Millet İttifakı'nın seçim kaybetmesi için, sabaha kadar telefon çalışması yaptığınızı, tüm İYİ Parti mensubu biliyor” diyerek tepkisini gösterdi.

LİSTE KOCAKLAYICI OLMALI

İl Başkanı Yavuz Temizer’in il yönetim kurulu ve il disiplin kurulu listesini açıklamadan önce

Akdeniz GERÇEK’e konuşan Mustafa Gönenç, kendisinin de aralarında bulunduğu birçok insanın partiyi birleştirmek için çaba sarf ederken bu tip insanların ortalıkta gezmesinden çok rahatsız olduğunu söyledi. Başkan Gönenç, açıklamasında yeni göreve gelen İl başkanı Yavuz Temizer’i de bu konuda uyardı. Gönenç, partide şuanda büyük bir sessizliğin hakim olduğunu belirterek, “Yeni gelen il başkanımızın icraatlarını görmek istiyoruz.Bir anda bir kucaklaşma bile olabilir ama her şey yeni açıklanacak listeye göre belli olacak.Kucaklayıcı bir listemi yoksa dağıtıcı bir liste mi olacak, onu göreceğiz” dedi.

İL BAŞKANI DİKKATLİ OLMALI

Seçimde Cumhur İttifakı’na çalışmış insanların il başkanına yakın olmaya çalışarak görev beklemesini anlamakta güçlük çektiğini de kaydeden Gönenç, “İsimlere çok fazla girmek istemiyorum ama seçimde Cumhur İttifakı’na çalışmış insanlarınpartinin önünde görev almak için beklediğine şahit oluyoruz. Şimdi bu insanlar ne yüzle görev bekliyor. Yeni il başkanının bu konuda çok dikkatli olmasını istiyorum. Eğer il başkanı bu insanlara ‘dur’ demezse çok büyük yanlış yapar.Eğer seçimde Cumhur İttifakı’na çalışanlar yeni yönetime girersepartinin göbeğine dinamit konmuş olur. Bu konuda İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer’i uyarıyorum ve çok dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kanepedeki zuladan UYUŞTURUCU ÇIKTI

Kanepedeki zuladan UYUŞTURUCU ÇIKTI