Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis KEPEZ BELEDİYESİ’NDE YASAK AŞK İDDİASI

KEPEZ BELEDİYESİ’NDE YASAK AŞK İDDİASI

Antalya, Kepez Belediyesi’nde çalışan personel ve meclis üyesi arasında çıkan yasak aşk iddiasıyla çalkalandı. 3 Haziran 2024 Pazartesi günü belediyede yaşanan kavga ve söz konusu iddiaya ilişkin CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KEPEZ BELEDİYESİ’NDE YASAK AŞK İDDİASI
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalya’da, Kepez Belediyesi’nde yaşanan ‘Yasak Aşk’ iddiası şoku gündeme geldi. Antalya Kepez Belediyesi’nde belediye personeli olarak çalışan S.Z. ile meclis üyesi olduğu öne sürülen S.K. arasında yasak aşk iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre S.K., S.Z.’nin kocasını Kepez Belediyesi aracılığıyla bir gruba dövdürdü ve bunun üzerine öfkeli koca, belediye önünde olay çıkardı. Söz konusu iddiaya ilişkin CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Akdeniz Gerçek gazetesine konuştu. 

Gökhan Ölmez-1

¨KAVGA YAŞANMADI¨

İddiaların odağında olan Kepez Belediyesi için konuşan CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, yasak aşk iddialarını yalanladı. Kepez Belediyesi’nde yaşanan kavgaya ve yasak aşk iddialarına ilişkin konuşan Gökhan Ölmez, ¨Belediyede kavga olmadı. Oraya benim tanımadığım ve biraz da alkollü olduğu düşünülen bir arkadaş gelmiş. Sadece bu şahsın etrafta tatsız konuşmalar yapıp rahatsızlık verdiği için güvenlik ekiplerinin dışarıya attığına dair bilgim var. Bunun dışında bir kavganın olmadığını söyleyebilirim¨ diyerek kavga iddialarını reddetti.  

Kepez Belediye Binasi 1

¨YASAK AŞK YOK¨

Yasak aşk iddialarına ilişkin konuşan Gökhan Ölmez, ¨Öyle bir şey de yok. Elle tutulur, kanıtlı, belgeli olmayan bir iddia. Bunlar boş iddiadan ibaret¨ diyerek iddiaları yalanladı. ‘Yasak aşk dedikodusunu çıkaran kişi hakkında suç duyurusunda bulunulacak mı?’ sorusuna karşılık Gökhan Ölmez, ¨Bu durumda suç duyurusu iddianın odağındaki şahısları ilgilendiriyor. Biz parti olarak veya belediye olarak böyle bir şeye girmeyiz. Çünkü iddia sahibinin ortaya bir delil koyması lazım¨ şeklinde açıklama yaptı. 

BELEDİYELERDE NELER OLUYOR?

Muratpasa belediyesi

Geçtiğimiz günlerde de Muratpaşa Belediyesi'nde sinir krizi yaşanmıştı. Daha önce CHP’den Kepez Belediye Başkan adayı olan ve ünlü siyasetçi ve iş insanı Zeki Başaran’ın kızı G. Başaran 31  Mart yerel seçimlerişnden kısa bir süre önce Muratpaşa Belediyesi’nde işe başlamıştı. Muratpaşa Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde sekreter olarak görev yapan G. Başaran’ın yeri değiştirildi ve Kadın Aile Müdürlüğü’ne atandı. Çevre Yolu üzerinde bulunan Kadın Aile Müdürlüğü’ne atanmasına sinirlenen G. Başaran konuşmak için Muratpaşa Belediyesi’ne giderek Murat Kaya’nın odasına gitmişti. Ancak Murat Kaya’nın o anda yerinde bulunmaması üzerine daha da sinirlenen G. Başaran Kaya’nın odasının bekleme bölümündeki camları kırarak ortalığı dağıtmıştı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bağcılar'da 4 çocuğu yıllarca istismar eden sapık sucu için karar çıktı!

Bağcılar'da 4 çocuğu yıllarca istismar eden sapık sucu için karar çıktı!