Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Kahta Gazze'yi kardeş şehir ilan etti

Kahta Gazze'yi kardeş şehir ilan etti

Adıyaman'ın Kahta ilçesi, Gazze'yi kardeş şehir ilan etti. Kahta Belediyesi, Gazze'nin bir sokağının alt ve üst yapısının yapılması için de çalışmalar başlatacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kahta Gazze'yi kardeş şehir ilan etti
KAYNAK: İHA

Adıyaman'ın Kahta Belediye Meclisi, Mehmet Can Hallaç başkanlığında toplandı ve Gazze'yi kardeş şehir ilan etme kararı aldı. Ayrıca, Gazze'nin bir sokağının alt ve üst yapısının yapılması planlandı.

Kahta ile Gazze Kardeş Şehir Olacak

Kahta Belediyesi'nin AKP'li Meclis Üyeleri, verdikleri önerge ile Kahta ve Gazze'nin kardeş şehir olmasını talep etti. 'Kahta, Gazze ile kardeş şehir olsun' önerisi, Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edildi. Kahta Belediye Meclisi'nin Haziran ayı 2. oturumunda alınan bu karar, büyük bir destek gördü.

Konu ile ilgili açıklama yapan AKP Grup Başkan Vekili Bünyamin Balcı, 'Parti grubunun Haziran ayı 2. toplantısında verilen önerge ile Gazze'nin Kahta ile ‘Kardeş Şehir’ ilan edilmesi ve Gazze'nin bir sokağının alt ve üst yapısının yapılması oylamaya sunuldu. Önerge, oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı' dedi.

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Kahta'da bir sokak ya da caddenin isminin Gazze olması için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti. Hallaç, 'Gazze'nin ismini Kahta'da yaşatmak için adımlar atacağız' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otomotiv uzmanlarından dikkat çeken 7 Temmuz uyarısı

Otomotiv uzmanlarından dikkat çeken 7 Temmuz uyarısı