Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis İYİ Parti'nin İstanbul adayı! Şok geçireceksiniz

İYİ Parti'nin İstanbul adayı! Şok geçireceksiniz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul adayı ile ilgili yaptığı "Çok şaşıracaksınız" açıklaması, siyasi kulisleri hareketlendirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti'nin İstanbul adayı! Şok geçireceksiniz
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Nihat Saraç

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir canlı yayın programında İstanbul adayıyla ilgili olarak "Ankara ve İstanbul adaylarımızla ilgili çalışma başlattık, en sona bırakmayacağız. İstanbul adayımız Buğra Kavuncu olabilir de olmayabilir de. Başka adaylarımız da var İstanbul’la ilgili. Yani eğer ortak bir karar verebilirsek o kişiye ilişkin. Özellikle bir arkadaşımıza çok şaşıracaksınız" açıklamasında bulunmuştu.

Mehmet Sevirgen'den Muharrem İnce iddiası

Bu açıklamanın ardından CHP'li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, Akşener'in adayının Muharrem İnce olabileceğini iddia etti. Sevigen, "Abartmıyorum. Şu an aklıma geldi ama inşallah olmaz. Meral Hanım böyle iki ileri davranıyorsa çok üzülürüm. Son dönem Muharrem Bey'le görüştüler. İstanbul'da ittifak yapalım diyorlar. İstanbul'da ittifak yapacaksa İYİ Parti ve Memleket partisi, 'Çok şaşıracaksınız' dediği aday bana göre Muharrem İnce'dir" dedi.

Seçimin kaderi mi değişecek ?

Sevigen'in iddiası, siyasi kulislerde büyük yankı uyandırdı. İnce'nin İYİ Parti ile ittifak yaparak İstanbul'da aday olması durumunda, seçimin kaderinin değişebileceği yorumları yapıldı.

Açıklama yok

İYİ Parti ve Memleket Partisi'nden konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da kaçakçılık operasyonu: Ele geçirilenler şok etti

Isparta'da kaçakçılık operasyonu: Ele geçirilenler şok etti