Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis İYİ Parti Antalya'da şok gelişme! Kepez ilçe başkanı Yıldırımlar'ın görevden alınacağı iddia edildi

İYİ Parti Antalya'da şok gelişme! Kepez ilçe başkanı Yıldırımlar'ın görevden alınacağı iddia edildi

Antalya'da İYİ Parti Kepez İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Mesut Emrah Yıldırımlar’ın yerine başka bir ismin atandığı iddia edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti Antalya'da şok gelişme! Kepez ilçe başkanı Yıldırımlar'ın görevden alınacağı iddia edildi

ÖZEL HABER / Antalya basınına geçilen bir habere göre, İYİ Parti Kepez İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Mesut Emrah Yıldırımlar’ın yerine GİK kararı ile Sadullah Kabakuşak’ın atandığı belirtildi. Mesut Emrah Yıldırımlar konuyla ilgili olarak ‘Görevimin başındayım’ derken İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ise, “Böyle bir bilgimiz yok” dedi. Sadullah Kabakuşak ise Antalya basınına servis edilen haberin bilgisi dışında olduğunu söylerken, GİK toplantısı sonrası atanacağını iddia etti.

İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar’ın yerine Sadullah Kabakuşak’ın Kepez İlçe Başkanlığı’na görevlendirildiği iddia edildi. Konuyla ilgili olarak AKdeniz Gerçek gazetesi olarak ulaştığımız İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar, “Böyle bir şey yok. Bu yapılan algı operasyonundur. Şu an algı yapıyorlar. Biraz önce aday adaylığı başvuruları vardı. Ben onları imzaladım. Görevime devam ediyorum. Genel İdare Kurulu daha toplanmadı ki nasıl karar alsın. Bu mesnetsiz iddialar. Teşkilata operasyon yapılmaya çalışıyor. Diğer illerde olduğu gibi bir operasyon var. Böyle oyunlar ile yerel seçim süreçlerinde ki aday adaylarına destek almak için yapıyorlar. Bunlar ayak oyunu. Böyle bir şey olsa biz kendimiz bildiririz. Sosyal medyadan paylaşırız. Teşekkürümüzü ederiz. Böyle bir durum yok. Yönetimden arkadaşlarımızdan herhangi bir istifa yok” dedi.

Sadullah Kabakuşak ise Antalya basınına geçilen haberden ve basının internet aracılığıyla servis ettiği haberden bilgisi olmadığını belirtti. Basında dolaşan haberler göre ise Genel İdare Kurulu toplantısı yapılmadan, Mesut Emrah Yıldırımlar’ın görevden alındığı ve yerine Sadullah Kabakuşak’ın atandığı iddia edildi. Bir diğer iddiaya göre ise görev değişikliği olacağı söylendi. Kabakuşak’ın GİK toplantısı sonrası Kepez İlçe Başkanı olarak göreve başlayacağı iddia edilirken, İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı ise kendilerine resmi bir yazı gelmediğini belirtti

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ise, “Bize bildirilen bir durum yok. Bize gelen bir şey olsaydı paylaşım yapardık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer Karate Takımı Fırtına Gibi Esti

Kemer Karate Takımı Fırtına Gibi Esti