Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis CHP Parti Meclisi seçim için toplanıyor! CHP yeni adayları açıklayacak

CHP Parti Meclisi seçim için toplanıyor! CHP yeni adayları açıklayacak

CHP'de bugün önce Merkez Yönetim Kurulu, daha sonra da Parti Meclisi toplanacak. Özgür Özel başkanlığındaki PM'de 200 civarı adayın açıklanması bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Parti Meclisi seçim için toplanıyor! CHP yeni adayları açıklayacak

Bugün toplanacak olan Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Parti Meclisi'nde aralarında Adana, Mersin, Aydın’ın da bulunduğu yerlerden adayların açıklanması bekleniyor.

Özgür Özel önce MYK'yı toplayacak

CHP genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi'nin (PM) onayına sunulacak aday listelerini değerlendirmek üzere bugün ilk önce Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) toplayacak.

CHP 200 aday açıklayabilir

Cumhuriyet Halk Partisi, iki kez ertelenen Parti Meclisi'ni bugün gerçekleştirecek. Yerel seçimler gündemi ile toplanan Parti Meclisi'nden Mersin, Aydın, Adana’nın da dahil olduğu 200 civarında il ve ilçenin belediye başkan adaylarını açıklanacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve ekibinin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i yeniden aday göstereceği söyleniyor. Ankara ve İstanbul’da da bazı ilçelerin adaylarının açıklanabileceği bildirildi.

CHP Parti Meclisi 2 kez ertelendi

CHP Parti Meclisi seçim toplantısı, önce Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada 12 askerin hayatını kaybetmesi ve sonra da Yargıtay 3. Dairesi’nin, Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay hakkındaki kararı nedeniyle ertelenmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Su Kaynaklarını Denetliyor

Antalya Su Kaynaklarını Denetliyor