Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis CHP Lideri Özgür Özel'den Erdoğan'a sarı kartlı seçim mesajı

CHP Lideri Özgür Özel'den Erdoğan'a sarı kartlı seçim mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, muhtarlar buluşmasında 2024 yerel seçimlerinde gösterilecek sarı kartın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ders olacağını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Lideri Özgür Özel'den Erdoğan'a sarı kartlı seçim mesajı
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu.

Gündemdeki konularla ilkili açıklama yapan Özgür Özel açıklamasında şunları söyledi:

'Gıda fiyatları yüzde 80,5 arttı. Önergemiz var. Emekli maaşındaki 7500 lirayı, önümüzdeki hafta derhal asgari ücret seviyesine çıkarmak durumundayız. TÜİK'in kısaltması ne? Tayyip Erdoğan’ı üzmeyen istatistik kurumu. Tayyip Erdoğan’ı üzmüyor, çalışanı üzüyor.

Bu seçim, yerel seçim. Bu seçimde enflasyondan şikayeti olan, maaşından şikayeti olan ve mevcut belediyesinden şikayeti olmayan bütün Turgutluları, bu seçimde iktidara bir sarı kart göstermeye, bak seçimde oy verdik, ama halimizden memnun değiliz. İyi yönetene destek oluyoruz ve sana bir sarı kart gösteriyoruz, demeye davet ediyorum.

Bu kadar enflasyona, bu kadar zamma, bu kadar işsizliğe rağmen iktidar partisi oylarını koruyacak olursa, emin olun kimseyi kollamayacak. Diyecek ki şartlar ne olursa olsun oy veriyorlar. Bu seçimde gösterilecek bir sarı kart; pabucun pahalı olduğunu, emekçiye, emekliye sırt dönenin, esnafı bu halde bırakanın ve bu ülkenin yoksulluk sorununu çözmemenin bir bedeli olduğunu görecek.'

Turgutlu'da 226 milyon liralık yatırımların açılışını yaptı

CHP Genel Başkanı, memleketi Manisa’da Turgutlu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 226 milyon TL’lik yatırımların toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. 

Turgutlu Belediyesinin 226 milyon TL’lik yatırımla kente kazandırdığı Turgutlu Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Çarşısı, Cuma Pazarı, Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Çepnibektaş Çok Amaçlı Salon’un toplu açılışı yapılırken, Ekrem Gürel Kültür Merkezi ve Kadın Sığınmaevi ile Selvilitepe Spor Kompleksi için de temel atma töreni düzenlendi. 

Özel başkan adaylarına destek istedi ve 'Mevcut belediye başkanlarımızı memnuniyet anketlerine soktuk, Alaşehir, Turgutlu, Akhisar ve Saruhanlı razı biz de razıyız. Diğer ilçelerimizde de adaylarımız var. Bu takımın başında da genç büyükşehir belediye başkan adayımız Ferdi Zeyrek var. Hepsine kefilim' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı’ndan Bebeklere Hoş geldin Hediyesi

Konyaaltı’ndan Bebeklere Hoş geldin Hediyesi