Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kulis Bilal Erdoğan'ın İmamoğlu’nu devirme planı

Bilal Erdoğan'ın İmamoğlu’nu devirme planı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu devirme planlarını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bilal Erdoğan'ın İmamoğlu’nu devirme planı

Kamer Durdu

AKP teşkilatlarının çeşitli kademelerinde daha önce görev almış ancak şu an da aktif olarak bir görevi olmayan gönüllülerden oluşan 'Nöbetçiler’ topluluğu, Bahçelievler’de İstanbul Buluşmaları’nın ilkini gerçekleştirdi.

Söyleşiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan da katıldı. Erdoğan burada İmamoğlu'nu hedef aldı.

“Ankara bize engel oluyorduysa niye geldiniz?”

Bilal Erdoğan, İmamoğlu’nun 4,5 yıllık görev süresinde İstanbul’un iyi yönetilmediğini iddia etti. İmamoğlu’nun “Ankara bize engel oluyor” söylemini eleştiren Erdoğan, “İktidar bize engel olduğu için yapamıyoruz. Yoksa neler yaparız?” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, İmamoğlu’nun bu söylemini iktidarı ele geçirmek için kullandığını savunarak, “Şimdi sana millet yine vermedi iktidarı. O zaman şunu deyin, diyebilirseniz. ‘Ya iktidar bizde değil, biz sözlerimizi yine yerine getiremeyeceğiz.’ Bunu deyin o zaman. Öyle değil mi? Dolayısıyla eğer Ankara size engel oluyorduysa niye geliyorsunuz bu göreve talip oluyorsunuz?” dedi.

“İstanbul’a sevdası olan adam böyle gözü dışarılarda olmaz”

Erdoğan, İmamoğlu’nun İstanbul’un sorunlarını çözmediğini öne sürerek, “Bu adam yan gelip yattı. Bu adam gözünü Ankara’ya dikti. Bu adam CHP’nin başına mı geçecek? Cumhurbaşkanı mı olacak? Bunları beklemekten ömrümüz geçecek. Bari İstanbul’u kurtaralım” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan'ı 2028'de aday yapmak için yeni anayasa yolda

Erdoğan'ı 2028'de aday yapmak için yeni anayasa yolda