Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Başkan Büyükerşen'den CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce'ye destek

Başkan Büyükerşen'den CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce'ye destek

CHP, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ayşe Ünlüce'yi aday olarak açıklamıştı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşenden destek mesajı geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Büyükerşen'den CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce'ye destek

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP'nin 31 Mart yerel seçimleri için Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterdiği Ayşe Ünlüce'ye destek mesajı paylaştı.

Büyükerşen: '25 Yıllık Hizmet Yolculuğumun Son Durağı'

Eskişehir'de 1999 yılında başladığı belediye başkanlığı görevinde 25 yılı geride bırakan Yılmaz Büyükerşen, kentte mutlu ve huzurlu bir yaşam yaratma çabasını sürdürdüğünü ifade etti. Türkiye genelinde parmakla gösterilen bir kent kimliği oluşturmanın gururunu yaşadığını belirten Büyükerşen, 'Şimdi tüm şehir, kadın, erkek, yaşlı, genç, hep birlikte, Eskişehir'e çok yakışacağına yürekten inandığım kadın bir belediye başkanı ile bu güzel hikayeyi sürdürmek için var gücümüzle çalışacağız.' dedi.

Ayşe Ünlüce'nin Adaylığına Tam Destek

Büyükerşen, yıllardır genel sekreterlik görevini başarıyla yürüten ve kendisinin de önerisiyle CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Av. Ayşe Ünlüce'yi destekleyerek, Genel Başkan Özgür Özel ve Parti Meclisi'nin takdiriyle adaylığının ilan edildiğini duyurdu. Başkan Büyükerşen, 25 yıldır kendisine gösterilen teveccüh, güven, sevgi ve saygı için Eskişehirlilere teşekkür ederken, Ayşe Ünlüce'yi destekleme çağrısı yaptı.

Başkan Büyükerşen'den Chp Eskişehir Adayı Ayşe Ünlüce'ye Destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kutladı

Yılmaz Büyükerşen'in mesajını CHP Genel Başkanı Özgür Özel de kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, Büyükerşen'in Eskişehir için önerdiği Ayşe Ünlüce'yi destekleme çağrısını kutladığını belirtti. Seçim sürecinde birlik ve beraberlik mesajları veren CHP lideri, Eskişehir'deki bu değişime yönelik umut dolu ifadelerle Büyükerşen'e teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de kış günü denize giren 2 çocuktan acı haber!

Mersin'de kış günü denize giren 2 çocuktan acı haber!