Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Antalya'da lüks otelde tatil yapmıştı! Sinan Oğan’ın Mal Varlığı Tartışılıyor!

Antalya'da lüks otelde tatil yapmıştı! Sinan Oğan’ın Mal Varlığı Tartışılıyor!

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, seçimlerin ikinci turunda AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemişti. Bu durum, ilk turda Oğan’a oy veren ülkücülerden büyük tepki çekmişti. Şimdi ise Oğan’ın kısa sürede edindiği mal varlığı ile yine gündemde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da lüks otelde tatil yapmıştı! Sinan Oğan’ın Mal Varlığı Tartışılıyor!

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan, sadece emekli maaşım var diyen Sinan Oğan, seçimlerin ikinci turunda AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemişti. Bu durum, ilk turda Oğan’a oy veren ülkücülerden büyük tepki çekmişti. Şimdi ise Oğan’ın kısa sürede edindiği mal varlığı ile yine  gündemde.

Eski İddialar ve Rakamlar

VeryansınTV’deki iddialara göre, Oğan yaklaşık 100 milyon TL’lik mülk sahibi oldu. Oğan’ın 30 milyon liralık bir evin ardından yine 30 milyon lira değerinde bir arazi ve 1 milyon dolar değerinde yeni bir ev daha satın aldığı öne sürüldü. Ayrıca, 6 milyon TL’lik bir Mercedes ve 30 milyon liralık bir malikane de Oğan’ın mal varlığına eklenmiş olabilir.

Sinan Oğan'ın mal varlığı ne kadar?

Sinan Oğan'ın güncel gündeme düşen iddia ise Şimdi ise mal varlığının 5 milyon dolar olduğu idda ediliyor.

Parseller ve Değerleri

“Haftadan Kalanlar” programında gazeteci Eray Çelebi, Sinan Oğan’ın satın aldığı parselleri ve bu parsellerin krokilerini ekrana getirdi. 1022 numaralı parseldeki gayrimenkulün 30 milyon liralık malikane olduğunu belirten Çelebi, 613 numaralı diğer parselin değerinin ise henüz imara açılmadığı için 1 milyon dolar değerinde olduğunu, imara açıldığında arazinin fiyatının en az üç katına çıkacağını savundu.

Oğan’ın Yaşam Tarzı

Sinan Oğan, seçimlerin ardından aracını değiştirmesi ve Antalya’nın en lüks otelinde yaptığı tatil ile de gündeme gelmişti. Bu durumlar, Oğan’ın mal varlığına dair tartışmaları daha da alevlendirdi.

Mehmet Sağlamdan açıklama gelecek mi?

 Bu konu hakkında Mehmet Sağlam’ın kamuoyuna açıklama yapması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze'nin kuzeyindeki Endonezya Hastanesi'nin elektrik su ve iletişim tamamen kesildi!

Gazze'nin kuzeyindeki Endonezya Hastanesi'nin elektrik su ve iletişim tamamen kesildi!