Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Akşener'in eski danışmanı İmamoğlu için seçim şarkısı yaptı

Akşener'in eski danışmanı İmamoğlu için seçim şarkısı yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eski basın danışmanı gazeteci Murat İde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için seçim şarkısı yayınladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eski basın danışmanı olan gazeteci Murat İde, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için özel bir seçim şarkısı hazırladı. Sosyal medya hesabından 'Gözlerin Kapalı Dinle İstanbul' başlığıyla paylaşılan şarkı, dikkatleri üzerine çekti.

İde: Beş Yıllık Şahitliğimin Ürünüdür

Seçim şarkısını paylaşan Murat İde, 'Beş yıllık şahitliğimin ürünüdür bu şarkı... Helali hoş olsun' ifadelerini kullandı. İde, şarkının içeriğine dair yapılan sorulara, 'Bu sözleri nasıl yazdınız?' sorusu üzerine, 'Ben tek başıma yazmadım. Birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum Sayın Meral Akşener'in, Ekrem Bey ile ilgili son 5 yıllık konuşmalarından süzüldü bu sözler' şeklinde yanıt verdi.

Ongun: Teşekkürler Murat İde

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, şarkının yapımcısı Murat İde'ye teşekkürlerini ileterek, 'Bu güzel seçim şarkısını Başkanımız Ekrem İmamoğlu için hazırlayıp, hediye eden @Murat_ide’ye teşekkürler' dedi. İde, Ongun'un paylaşımını alıntılayarak, 'Gözlerin Kapalı Dinle İstanbul... Beş yıllık şahitliğimin ürünüdür bu şarkı... Helali hoş olsun' sözleriyle teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ramazan pidesinin fiyatı açıklandı

Ramazan pidesinin fiyatı açıklandı