Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Gündem Vali Şahin'den 30 Ağustos Resepsiyonu

Vali Şahin'den 30 Ağustos Resepsiyonu

Antalya Valisi Hulusi Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir otelde düzenlenen resepsiyonda konuşma yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Antalya Valisi Hulusi Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kapsamında düzenlenen resepsiyonda konuşma yaptı. Vali Şahin, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi'nin kutlanmasının büyük bir gurur ve coşkuyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Şahin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tarihten gelen şanlı geçmişiyle bugün de ülkenin güvenliği ve bütünlüğü için gece gündüz demeden fedakarca çalıştığını vurguladı. Vatanseverlik ve millet sevgisinin Türk askerinde en yüksek seviyede olduğunu ifade eden Vali Şahin, Türk ordusunun her zaman halkının yanında yer aldığını ve ülkenin her türlü tehdit karşısında dimdik durduğunu söyledi.

"SEVR İDAM FERMANIMIZ"

Resepsiyonda konuşma yapan Vali Şahin, “Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler günü. Ağustos ayı zaferler ayı. Türk ordusunun Çok şanlı sayfalarının olduğu ay. 1071 Malazgirt'le başlayan, ardından Mohaç Muharabesi, Belgrat'ın Fethi, Kıbrıs Fethi, Çaldıran Savaşı Mercidabık Savaşı, Otlukbeli Savaşı ve hatta Sakarya Meydan Muharebesiyle devam eden bir süreç. Ağustos ayında bizim için utanç verici olan sadece bir hadise var. O da Sevr Antlaşması. Sevr millet olarak idam fermanımız” şeklinde konuşma yaptı. Konuşmasının devamında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarından söz eden Vali Şahin, Türkiye'nin geçmiş dönemde verdiği mücadelelere değindi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Aracıya Kızdı Ejder Meyvelerini Dağıttı

Manavgat'ta Aracıya Kızdı Ejder Meyvelerini Dağıttı