Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Palmiye Sitesi Müteahhidi Ali Babaoğlu İzmir'de Gözaltına Alındı

Palmiye Sitesi Müteahhidi Ali Babaoğlu İzmir'de Gözaltına Alındı

6 Şubat 2023'te meydana gelen Maraş depreminin ardından yıkılan ve 150 kişinin hayatını kaybettiği Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu, İzmir'de gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Babaoğlu, işlemlerinin ardından Maraş'a sevk edilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Palmiye Sitesi Müteahhidi Ali Babaoğlu İzmir'de Gözaltına Alındı
KAYNAK: Haber Merkezi

Maraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük depremin ardından yıkılan Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu, İzmir'de gözaltına alındı. 

Depremde 150 kişinin hayatını kaybettiği bu trajik olayın ardından, yıkılan sitenin müteahhidine yönelik soruşturma devam ediyor. Anadolu Ajansı'nın haberine göre, polis ekipleri, hakkındaki arama kararı doğrultusunda Ali Babaoğlu'nu İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.

Ali Babaoğlu'nun Maraş'a Sevk Edilecek

Gözaltına alınan Ali Babaoğlu'nun, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Maraş'a sevk edileceği öğrenildi. Maraş'taki Palmiye Sitesi'nin inşaatıyla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde, müteahhidin adli süreçte nasıl bir rol alacağı merak ediliyor. Gözaltı sürecinin ardından Babaoğlu'nun yargı sürecinin ne şekilde ilerleyeceği de kamuoyunda yakından takip edilecek.

150 Kişi Ölmüştü

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan büyük deprem, Maraş'ta büyük bir yıkıma neden olmuş ve Palmiye Sitesi de bu felaketten nasibini almıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'deki Orman Yangınları Uydu Görüntüleriyle İncelendi

Türkiye'deki Orman Yangınları Uydu Görüntüleriyle İncelendi