Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Narin Cin*yetinde İkinci İtirafçı Anlattı: Amca Narin'in Evindeydi

Narin Cin*yetinde İkinci İtirafçı Anlattı: Amca Narin'in Evindeydi

Diyarbakır'da kaybolan ve öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde ikinci itirafçının söyledikleri olayın seyrini değiştirebilir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin Cin*yetinde İkinci İtirafçı Anlattı: Amca Narin'in Evindeydi
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayeti, halkın ve yetkililerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Cinayetle ilgili olarak yürütülen soruşturmada yeni bulgular ortaya çıkarken, amcanın ifadesi ve telefon görüşmeleri dikkat çekici bir şekilde sorgulanıyor.

İkinci tanık ifadesi ve amcanın savunması

Cinayet soruşturmasında ikinci bir tanık olarak ifadelerine başvurulan Mehmet Şevket Kaya, amca Salim Güran'ı olay günü, yani Narin’in kaybolduğu gün 18.30-19.00 saatleri arasında çocuğun evinin yakınında gördüğünü belirtmişti. Amca Güran ise, o gün 18.50'de tarlada olduğunu ve tanığın ifadesinin gerçek dışı olduğunu savundu. Kaya'nın ifadesi, Güran’ın durumu hakkında şüpheleri artırdı.

Antalya'dan birisiyle Telefon bağlantısı 

HTS kayıtlarında dikkat çeken bir detay ise amcanın, Narin'in kaybolduğu gün 1 saat 12 dakika içinde Antalya'da yaşayan bir kişiyi 5 kez aradığı tespit edildi. Ekipler, bu arama kayıtlarını ve Antalya bağlantısını araştırarak olası bağlantıları incelemeye aldı. Bu durum, cinayetin organize bir şekilde işlenmiş olabileceğini düşündürüyor.

5-6 büyük taş detayı

Uzmanlar, Narin Güran’ın cansız bedeninin dereye saklanmasının tek başına yapılmasının zor olduğunu belirtiyor. Çuvalın üzerinde bulunan 5-6 büyük taşın tek başına konulmasının güç olduğunu ifade eden uzmanlar, cinayetin organize bir şekilde planlanmış olabileceğini öne sürüyor. Tutuklu amca Salim Güran'ın bu planın bir parçası olup olmadığı değerlendiriliyor.

Ablasının ölümü de mercek altında

Soruşturma kapsamındaki bir diğer gelişme ise Narin’in 5 yıl önce ölen ablası Tülin Güran ile ilgili. Cumhuriyet savcılığı, Tülin Güran’ın ölümüyle ilgili inceleme başlattı. Çocuk, ölü olarak defnedilmeden önce otopsi yapılmadan gömülmüştü. Savcılık, olay günü hastaneye yazı yazarak röntgen filmleri ve tüm tıbbi tetkik raporlarının gönderilmesini istedi. Soruşturma kapsamında ablanın mezarının açılması da gündeme gelebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez Belediyesi Başkanvekili Polat’tan Akdeniz Gerçek’e ziyaret

Kepez Belediyesi Başkanvekili Polat’tan Akdeniz Gerçek’e ziyaret