Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Kabusa döndü! Dublin - Bodrum uçağında kavga çıktı

Kabusa döndü! Dublin - Bodrum uçağında kavga çıktı

İrlanda'dan kalkan Ryanair'e ait bir uçak, Türkiye saatiyle 17:30'da Milas-Bodrum Havalimanı'na iniş yaparken olağandışı bir olayla karşılaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kabusa döndü! Dublin - Bodrum uçağında kavga çıktı
KAYNAK: İHA

Uçaktaki bir yolcu, alkol etkisi altında olduğu görülen bir kadın, iniş sırasında kendi yerinden kalkarak hareket etmeye başladı. Hosteslerin uyarılarına rağmen yerine oturmayan kadına müdahale edilerek başka bir koltuğa oturtuldu.

Ancak alkollü kadın, tekrar ayağa kalkmaya çalışınca yanındaki Türk bir yolcu tarafından durduruldu. Bu müdahale üzerine kadın, saldırgan bir tavır takınarak Türk yolcuya saldırdı ve dudağını yaraladı. İki kadın arasında başlayan arbedeye hostesler ve diğer yolcular müdahale etti, kavgayı ayırmaya çalıştılar. Alkollü kadın, zor kullanılarak yere yatırıldı ve kontrol altına alındı. Olay, bir başka yolcu tarafından kaydedildi.

Uçak iniş yaptıktan sonra pistte kalmak zorunda kaldı ve diğer uçuşlar yaklaşık bir saat gecikmeli olarak gerçekleştirilebildi. Sarhoş kadın, Milas-Bodrum Havalimanı'nda görevli polisler tarafından gözaltına alındı. 

A W116081 04A W116081 03A W116081 02A W116081 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fernando Santos'un sözleşme süresi belli oldu

Fernando Santos'un sözleşme süresi belli oldu