Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem CHP’li vekil “emekli ve memurlara kira yardımı yapılmalıdır”  dedi

CHP’li vekil “emekli ve memurlara kira yardımı yapılmalıdır”  dedi

CHP Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer, emekli olup da evi olmayan vatandaşlar için maddi destek verilmesi gerektiğini söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP’li vekil “emekli ve memurlara kira yardımı yapılmalıdır”  dedi

Gürer kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda: “Emekliye ve memura kira yardımı yapılmalıdır. Ev sahibi olmayan Emekli vatandaşlarımıza asgari ücretin üçte ikisi kadar, kamu kurumlarında çalışan vatandaşlara, 4.000 TL kira yardımı yapılmasının bu kesimlerin maddi açıdan bir nebze olsun nefes almasını sağlayacaktır.“ ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Emekliye ve memura kira yardımı yapılmalıdır.Ev sahibi olmayan Emekli vatandaşlarımıza asgari ücretin üçte ikisi kadar, kamu kurumlarında çalışan vatandaşlara, 4.000 TL kira yardımı yapılmasının bu kesimlerin maddi açıdan bir nebze olsun nefes almasını sağlayacaktır. <a href="https://t.co/bxmdMNIGX8">pic.twitter.com/bxmdMNIGX8</a></p>&mdash; Ömer Fethi Gürer (@fethigurer) <a href="https://twitter.com/fethigurer/status/1671489659921223681?ref_src=twsrc%5Etfw">June 21, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanları ile toplantı yaptı

Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanları ile toplantı yaptı