Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem ASMO'dan yapılandırma toplantısı

ASMO'dan yapılandırma toplantısı

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Antalya Vergisi Dairesi Başkanlığı ile ortaklaşa olarak 7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu Online Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirdi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ASMO'dan yapılandırma toplantısı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar pandemi döneminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hasta olanlara acil şifalar dileyerek sözlerine başladı. Başkan Çavdar “Biz meslek camiası olarak bu pandemi döneminde her yer kapanmışken, kısıtlamalar uygulanırken hem ülkemize, hem de işine baktığımız müşterilerimiz ve onların yanında çalışanlara sağlığımızdan ödün vererek çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Birçok meslek dallarına değişik teşvik ve ödemeler yapıldı. Biz meslek camiası olarak hükümetimizden bizlerin haklı taleplerimizin de dikkate alınmasını talep ediyoruz” dedi.

Dün Alanya ve Manavgat oda başkanlarıyla birlikte Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan’ı ziyaret ettiklerini ve gelen talepleri ilettiklerini söyleyen Çavdar, “Taleplerimize olan yaklaşımlarından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. BUGÜN 7256 Sayılı Yapılandırma Kanununu Sayın Başkanımızdan etraflıca dinleyerek varsa sorularımıza cevap alacağız. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor. Tüm meslektaşlarıma sağlık diliyor, sevgi ve saygı sunuyorum.” dedi.

Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, 7256 Sayılı Kanun ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda yapılandırmanın kapsamı, kimlerin faydalanabileceği ve özellikli durumları paylaştı. Yapılandırmanın başarılı olabilmesi için muhasebecilik mesleğinin çok önemli olduğunu belirtti. Seminer sorularının cevaplanması ile son buldu.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarımsal faaliyet tarifesine geçilsin

Tarımsal faaliyet tarifesine geçilsin